Hahhamusimy im zaufać, oni wiedzą co robią haha
może się przykładają do "pracy" wyjątkowo![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahhamusimy im zaufać, oni wiedzą co robią haha
może się przykładają do "pracy" wyjątkowo![]()
ja będę te testy owulacyjne męczyć dalej do końca cyklu, bo jestem ciekawa jak będzie wyglądać każdy kolejny dzieńHahhamiejmy nadzieję
![]()
Mój mąż też jest absolutnie pewien, że jak pierwsza ciąża to była absolutna wpada, to już na sto procent zajdę w ciążę jak będziemy się staraćo matko u mnie ta sama sytuacja , mąż jest pewny , że się uda a ja się obawiam , że się nie uda![]()
Wielokrotnie było to już tutaj podnoszone, ale żeby nikogo nie wprowadzać w błąd zaznaczę raz jeszcze - testy owulacyjne nie służą do wykrywania ciążyA z ciekawości , jak wykryć ciążę testami owulacyjnymi?![]()
U nas dokładnie to samo! Mąż mówi, że czuje w kościach, że to jest ten miesiąco matko u mnie ta sama sytuacja , mąż jest pewny , że się uda a ja się obawiam , że się nie uda![]()
Mój mąż też jest absolutnie pewien, że jak pierwsza ciąża to była absolutna wpada, to już na sto procent zajdę w ciążę jak będziemy się starać
Oby mieli racjeU nas dokładnie to samo! Mąż mówi, że czuje w kościach, że to jest ten miesiącakurat następne okienko wypada nam w trakcie urlopu, więc liczymy, że Sycylijskie słońce będzie nam pomagać w staraniach
![]()
A jaką miałaś betę jak ostatnio badałaś?Ja w tym miesiącu na ławeczkę, wciąż czekam na okres, a dopiero w drugim cyklu po poronieniu będzie transfer. Więc mimo, że to miesiąc moich urodzin nie mam co liczyć na dwie kreski w prezencie![]()
Teraz zapisać Ci cykl bezowulacyjny?U nas dokładnie to samo! Mąż mówi, że czuje w kościach, że to jest ten miesiącakurat następne okienko wypada nam w trakcie urlopu, więc liczymy, że Sycylijskie słońce będzie nam pomagać w staraniach
![]()
Ja ostatnio stwierdziłam,że to dziecko zrujnuje mnie finansowo zanim jeszcze powstanieZapłaciłam dzisiaj ponad 240zł za Ovi…Miesiąc temu płaciłam niecałe 180. Ja nie wiem czemu to nie jest refundowane przy takich procedurach jak IUI czy IVF
![]()