Sok z żuka
Fanka BB :)
Ja mija ciążę wykryłam tymi testami w 25dc, na następny dzień beta jakoś ponad 20 (już dokładnie nie pamietam) wiadomo, że wszystko zależy kiedy była owulacja. Masz zdjęcie tych testów?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wstawiłam właśnie zdjęcia, nie wiem co myśleć bo ten z dzisiaj rana powinen wyjść wyraźniejszy od dwóch wczorajszych a jest bladszy.Ja mija ciążę wykryłam tymi testami w 25dc, na następny dzień beta jakoś ponad 20 (już dokładnie nie pamietam) wiadomo, że wszystko zależy kiedy była owulacja. Masz zdjęcie tych testów?
Wstawiłam zdjęcia testów, niestety ale ten z rana jest bladszy od wczorajszych, kreski są różowe na wszystkich trzech ale z dzisiaj rana bladsza od wczorajszychTrzymam kciuki![]()
Ale wybarwienie kreski świadczy tylko i wylącznie o ewentualnej ilości i wrażliwości odczynnikaWstawiłam właśnie zdjęcia, nie wiem co myśleć bo ten z dzisiaj rana powinen wyjść wyraźniejszy od dwóch wczorajszych a jest bladszy.
Myślisz żeby jutro lecieć na betę ?Ale wybarwienie kreski świadczy tylko i wylącznie o ewentualnej ilości i wrażliwości odczynnika![]()
Dzisiaj nie dam rady, labolatoria u mnie tylko do 10:00 a ja mam kocioł w pracy gdzie nie mogę się urwać do 17:00 więc najwcześniej jutro rano będę mogła pójśćMyślę że dziś idz będziesz spokojniejsza a po 48 h przyrost
Nie wiem, jak chcesz. Albo leć na betę, albo zrób test, ale np. za 3-4 dni. Bo tak jak zrobilas wczoraj dwa, dzisiaj jeden, to porownywanie wybarwienia kreski jest bez sensu.Myślisz żeby jutro lecieć na betę ?