poziomkowa00
Fanka BB :)
Baaardzo dziękuję !!@poziomkowa00 wszystkiego najlepszego! Kciuki trzymam do 22.03 (lub nawet trochę dluzej)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Baaardzo dziękuję !!@poziomkowa00 wszystkiego najlepszego! Kciuki trzymam do 22.03 (lub nawet trochę dluzej)
ale jest? Jest! Nie ważne w którymMoj syn poczęty w jakimś milionowym dniu cyklu:![]()
Dziękuję!Sto lat !![]()
U Ciebie hormony szaleją więc to wszystko zrozumiałeE, e....40 to mlody wiek
A tak naprawdę ja to mam teraz momentu zwatpienia, mimo że bardzo chciałam, ale to chyba naturalne....
Syna, który był wpadka. Zawsze się zabezpieczaliśmy, a raz przed spodziewanym okresem powiedziałam, że weeeez, co się może stać.ale jest? Jest! Nie ważne w którym
ile masz dzieci?
a to niespodziankaSyna, który był wpadka. Zawsze się zabezpieczaliśmy, a raz przed spodziewanym okresem powiedziałam, że weeeez, co się może stać.
Po czym zatestowalam 5 dni po spodziewanym okresie i zobaczyłam bladą kreskę![]()
Pierwszy, skończyłam karmić w zeszłym miesiącu.a to niespodzianka
a teraz który cykl starań?
To trzymam mocno kciukiPierwszy, skończyłam karmić w zeszłym miesiącu.
wcześniej, przed synem, chciałam mieć jedno dziecko, teraz mogłabym mieć z 4, bardzo mi się macierzyństwo podoba. I też chciałam mieć wieksza różnicę, ale młody mega kocha inne dzieci i widzę, że jednak kompan w podobnym wieku mógłby być fajny
A Ty masz dwójkę?
Mi się na razie marzy parka. Jakby był drugi syn, to nie miałby imieniaTo trzymam mocno kciuki
Tak, mamy parkę. 3ka nam się marzy, a czasem nawet i 4ka
Ale najpierw niech się uda z tym trzecim bobasem![]()