LadyStrejser
Fanka BB :)
Mi zaczyna się plamienie, pewnie rano okres się rozkręci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze możemy się spotkać na grudniowkachMi zaczyna się plamienie, pewnie rano okres się rozkręci
to kiedy pierwsze podejście?Ja dzisiaj musiałam wejść do rossmana wiadomo jak się skończyło, 3 patyki kupionei już mnie zaczynają kusić a mam je od 2 godzin dopiero
![]()
Nie żebym przed chwilą sprawdzała w kalkulatorze kiedy byłby "termin"Jeszcze możemy się spotkać na grudniowkach![]()
cały czas mówię że 12 ale już liczyłam ile potencjalnie dni po owu będę 10marcato kiedy pierwsze podejście?![]()
Spróbuj Prenacaps Ovi od FormedsDziewczyny, widzę że jest jakiś problem z dostępnością Fertistim, nigdzie nie mogę znaleźćMoże któraś polecić coś podobnego? Zależy mi na dużej dawce inozytolu (min. 2000+50) w dwóch formach: mio- i d-chiro- w stosunku 40:1 i najlepiej w jednej porcji (tamten miał takie ilości w jednej saszetce).
Patrzyłam na Ovulomed, ale tam mi nie odpowiadają formy kwasu foliowego i wit. B12 (niemetylowane). Inofem ma tylko mio-inozytol. Ovarin byłby spoko, ale za mało inozytolu łącznie. No i tak szukam i szukam…
Ooo, to mam kompana do robienia testówMi kalendarz pokazuje identycznie jak tobie owulacjęale okaże się na monitoringu
Testy owu mi nie wychodzą,coś tam sikałam bo zostały mi z zeszłego cykluOoo, to mam kompana do robienia testówchyba, że nie będziesz robić testów owu ?
A jakiej firmy nac bierzesz?Spróbuj Prenacaps Ovi od Formedsna ich stronie często są promki, ale na allegro wychodzi generalnie taniej
dodatkowo, są badania, które mówią o korzystnym wpływie 4g inozytolu dziennie i 1800 mg NAC na zwiększenie ilości i jakości owulacji, dlatego ja piję ten Ovi 2x dziennie + 600mg NAC w tabletce
![]()