reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzebinka w takim razie jeszcze raz słonecznej pogody , wspaniałego wypoczynku i samych miłych chwil :tak: a tak na marginesie to miło by było gdybyś dała znać jak poszło Ci w tym cyklu ;-) Dobrze ?
Medio no to faktycznie wywczasujesz się długaśnie , a co tam masz rację wypoczywaj - jak pojawi się maleństwo to nie będziesz mieć czasu więc teraz ładuj akumulatorki i wypoczywaj . A Twój synek jakie ma plany na wakacje - ma tutaj jakichś kuzynów w swoim wieku?

reklama
Asus kuzynów nie ma ale moja mama mieszka w bloku i ma tam sąsiada, z który się świetnie dogaduje i bawi.
Jarzębinko udanych wczasów!

Jestem po usg, dzidzia zdrowiutka:) BĘDZIE DRUGI SYNUŚ!
Cesarkę mi zrobią jak będe chciała, mam wizytę we wrześniu.

Medio bardzo się cieszę że u Ciebie i dzidzi synusia wszystko ok. Gratulacje !!! Teraz już możesz zacząć myśleć nad imieniem - a może już masz ? Trzecia będzie córa ;-)

Jestem po usg, dzidzia zdrowiutka:) BĘDZIE DRUGI SYNUŚ!
Cesarkę mi zrobią jak będe chciała, mam wizytę we wrześniu.

cieszę sie,że wszystko w porządeczku ...... :tak: i jak pisze asusu, trzecia bedzie córa .....

Pozdrowienia z nad morza - woda lodowata, od dwoch dni jest tutaj jakiś zimny prad, nogi normalnie mrozi, a pogoda rewelacyjna, ciepełko z wiaterkiem ..... :cool2:

Jak narazie to co chwilę placzę, tak bardzo czekałam na córeczkę, wiem,że to głupie, ale łzy same mi ciekną jak grochy.

reklama
Do góry