reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Znowu beta

Wiem temat był milion razy tutaj opisywany ale podobno każda ciąża jest inna więc.

Pierwsza beta 13.4
2 po 3 dniach 22.4
3 po 2 dniach 46.5
4. Po 2 dniach 73.2

Beta rośnie i usłyszałam że to dobrze natomiast usłyszałam też że mogę mieć podejrzenie ciąży biochemicznej :( czekam na kolejny wynik po 2 dniach ale nie wiem co o tym myśleć jak się nastawić. Staramy się 3 lata to moja pierwsza ciąża

reklama
Wiem temat był milion razy tutaj opisywany ale podobno każda ciąża jest inna więc.

Pierwsza beta 13.4
2 po 3 dniach 22.4
3 po 2 dniach 46.5
4. Po 2 dniach 73.2

Beta rośnie i usłyszałam że to dobrze natomiast usłyszałam też że mogę mieć podejrzenie ciąży biochemicznej :( czekam na kolejny wynik po 2 dniach ale nie wiem co o tym myśleć jak się nastawić. Staramy się 3 lata to moja pierwsza ciąża
Pierwszy i ostatni przyrost są nieprawidłowe.
wygląda jak biochem, ale jakby coś Cię zaczęlo boleć to leć na IP. I kontroluj dalej czy rosnie czy spada.

Cześć, wczoraj 41 dc i beta 48,5 jutro powtarzam, ale boję się, że jest za mała jak na taki czas

To wszystko zależy czy wiesz kiedy była owulacja tzn monitoring u ginekologa .
Bo ani obserwacja ani testy nie dają pewność

No właśnie nie byłam, myślę, że mogła się trochę opóźnić, ale wynik i tak bardzo mały się wydaje

reklama
Do góry