Roma_ntiko
Fanka BB :)
Zobaczyłam właśnie, hahah ale jazdawłaśnie przed chwilą sprawdzałam na jej profilu na tok toku , dokładnie te testy . Wychodziły pozytywne nawet z wody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczyłam właśnie, hahah ale jazdawłaśnie przed chwilą sprawdzałam na jej profilu na tok toku , dokładnie te testy . Wychodziły pozytywne nawet z wody
sprawdzałaś czy której też się wybarwia od wody ? Masz jakiś inny w domu ?Zobaczyłam właśnie, hahah ale jazda![]()
Zanuzylam jeden w wodzie i jest bielutki. Jak syn pójdzie spać to potestuje hahasprawdzałaś czy której też się wybarwia od wody ? Masz jakiś inny w domu ?
to chociaż tyle że z wody nie wyszedł , trzymam kciukiZanuzylam jeden w wodzie i jest bielutki. Jak syn pójdzie spać to potestuje hahaale mam z siebie bekę, interes życia zrobiłam
Ja tu żadnych kresek nie widzęGóra woda
To prawda, na żywo coś tam widać, ale nie brałabym żadnego za pozytywnyJa tu żadnych kresek nie widzę![]()
Ja zrobiłam 3 testy i wyszła słaba kreska , a dzisiaj okres dostałamCzy ja trafiłam na drugi test ciążowy z fake kreskąta kreska się tam pojawiła po sekundzie. Ale brzuch mnie już boli jak na okres. Więc chyba po ptokach
![]()
Te testy to jakiś kosmos.chyba jednak wrócę do robienia bety w dniu spodziewanej miesiączki, bo zaczełam podejrzewać,że może z moim moczem jest coś niehaloJa zrobiłam 3 testy i wyszła słaba kreska , a dzisiaj okres dostałamnormalnie idzie się popłakać
![]()