reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Skoro beta jest negatywna, to nie masz się czego doszukiwać na testach.Wiem, że jest jeszcze bardzo wcześnie (jestem dziś dokładnie 7 dni po owulacji). Dziś i wczoraj wyszły mi na testach dwie kreski bardzo blade, ale widoczne. Dziś poszłam na testy krwi i beta hcg wyszło mi tylko <2,30 miu/ml. Czy ten wynik wyklucza ciążę ? Co sądzicie o tych testach z moczu ?
Zobacz załącznik 1657911Zobacz załącznik 1657912
Edit.
One mają jakoś dziwnie wybarwioną kreskę testową. Dla mnie uszkodzone.
Właśnie byłam w szoku wynikiem bety. Stwierdziłam, że jak dwa testy coś wyłapały to tym bardziej beta….Skoro beta jest negatywna, to nie masz się czego doszukiwać na testach.
Edit.
One mają jakoś dziwnie wybarwioną kreskę testową. Dla mnie uszkodzone.
hemoglobina
Moderator
Te testy jakieś dziwne.
staraczka33
a to są testy różnych firm?Właśnie byłam w szoku wynikiem bety. Stwierdziłam, że jak dwa testy coś wyłapały to tym bardziej beta….
Lady Loka
A mnie nie dziwi, bo 7dpo to za wcześnie.Właśnie byłam w szoku wynikiem bety. Stwierdziłam, że jak dwa testy coś wyłapały to tym bardziej beta….
Tej samej firmya to są testy różnych firm?
staraczka33
to nie ma znaczenia, że oba wyszły pozytywne czy tam słabo pozytywne. Równie dobrze to może być felerna partia. Ja tak raz miałam. Zawsze rób testy dwóch różnych firm.Tej samej firmy
reklama
Hej, dziewczyny jestem tu nowa, czy zdarzyło wam się żeby test wam się tak zabarwił na samym spodzie i byla jednak ciaza co o tym myslicie ? jestem P+9 ogólnie staramy się już od 7 lat i nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło .