Ja miałam badana prolaktynę 18.12 była już X2 wyższa... Brałam do końca grudnia Dostinex 0.5 tablx 1 tyg. 21.01 był transfer,udany,poronienie 6t2d... Na wizycie kontrolnej w marcu zgłosiłam wyciek z piersi-zrzucilam na efekt po poronieniu. Kazała doktor zbadać prolaktynę- 3x wyższa.... Znów Dostinex. Czego się naczytałam w internecie - podwyższona prolaktyna może powodować poronienie.... Pytanie zadałam swojej lekarce, stwierdziła,że absolutnie to nie mogło mieć wpływu na niepowodzenieNiee, to moja nadgorliwosc i przeczucie... Ale jesli mialabym zmarnowac zarodek przez prolaktyne...
reklama
U
użytkowniczka 212
Gość
Nie było jeszcze raczejDziewczyny jeśli progesteron z dziś to 0,59 to owulacja już była? Czy jest ?
Dzięki, jutro wizyta 14dc, a startuje na cyklu nat.Nie było jeszcze raczej
U
użytkowniczka 212
Gość
Ja w sobotę wizyta 13dc, też idę na naturalnymDzięki, jutro wizyta 14dc, a startuje na cyklu nat.
NataliaNatka
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanko, pierwszy transfer po punkcji odroczony ze względu na duże prawdopodobieństwo hiperki (mam też pcos), przede mną kolejne podejście (brak zarodka, zaczynamy stymulację od nowa). Zastanawiam się, czy są szanse, że teraz zrobią w tym samym cyklu. Czy któraś miała taką sytuację?
Kasienkaol
kiedy mialas te stymulacje?Dziewczyny pytanko, pierwszy transfer po punkcji odroczony ze względu na duże prawdopodobieństwo hiperki (mam też pcos), przede mną kolejne podejście (brak zarodka, zaczynamy stymulację od nowa). Zastanawiam się, czy są szanse, że teraz zrobią w tym samym cyklu. Czy któraś miała taką sytuację?
Zalecane jest 2/3 cykle przerwy pomiędzy stymulacjami. I zaczynasz już 2 procedurę, bo jesteś w programie rządowym?
U
użytkowniczka 212
Gość
ale czekaj, bo ne rozumiiem, Ty pytasz czy teraz jest możliiwość, że zrobią Ci transfer w tym cyklu co stymulacja?Dziewczyny pytanko, pierwszy transfer po punkcji odroczony ze względu na duże prawdopodobieństwo hiperki (mam też pcos), przede mną kolejne podejście (brak zarodka, zaczynamy stymulację od nowa). Zastanawiam się, czy są szanse, że teraz zrobią w tym samym cyklu. Czy któraś miała taką sytuację?
Avy
Ja mam PCOS i miałam świeży transfer.Dziewczyny pytanko, pierwszy transfer po punkcji odroczony ze względu na duże prawdopodobieństwo hiperki (mam też pcos), przede mną kolejne podejście (brak zarodka, zaczynamy stymulację od nowa). Zastanawiam się, czy są szanse, że teraz zrobią w tym samym cyklu. Czy któraś miała taką sytuację?
reklama
NataliaNatka
Właśnie takale czekaj, bo ne rozumiiem, Ty pytasz czy teraz jest możliiwość, że zrobią Ci transfer w tym cyklu co stymulacja?