reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Jest jakiś plan ! Trzymam kciuki za ten cykl a jak się nie uda to od razu rób to hsg , mi pomogło 😍
Jakiś plan jest.mam nadzieję że jutro dowiem się czegoś więcej.i że terminy nie będą bardzo odległe..ale jakaś taka mega przybita się czuje tym wszystkim.mam wrażenie,że o wszystko w życiu muszę się bić,podczas gdy innym przychodzi to tak łatwo...ale dziś dzień tęczy 🌈 może i nade mną kiedyś zaświeci

reklama
Ja chyba w tym miesiącu jednak nie wstanę z ławeczki 😓 😓 byłam u kardiologa i dostałam skierowanie do szpitala 😭 a coś czuję jakby się okres zbliżał chociaż to za wcześnie, więc pewnie w tym miesiącu nie będę mieć transferu 😓
Z sercem lepiej uregulować sprawę przed ciążą ❤️ Mój cykl teraz też się krótszy zapowiada. Oszalec można raz 45 dni raz 25 🥴

Ja chyba w tym miesiącu jednak nie wstanę z ławeczki 😓 😓 byłam u kardiologa i dostałam skierowanie do szpitala 😭 a coś czuję jakby się okres zbliżał chociaż to za wcześnie, więc pewnie w tym miesiącu nie będę mieć transferu 😓
Dużo zdrówka! A co Ci się dzieje kardiologicznie, oczywiście napisz tylko jeśli chcesz… powiem wam tak, że człowiek myśli, że tylko on ma pod górkę a dużo osób ma pod górkę tylko nie wszyscy o tym mówią…

Witam serdecznie , trafiłam do was przez przypadek.
Poroniłam w sierpniu pod koniec 8 tygodnia - serduszko przestało bić.

Nadzieję jednak nadal mamy.
22 marca miałam pozytywny test owulacyjny ( to było w sobote wieczorem ) ❤️ było w niedziele nad ranem ;)
Planowany okres mam mieć jutro badz w sobote.
Ale ze względu na to ,że jutro miałam mieć robiony rezonans z kontrastem postanowiłam wczoraj dla świętego spokoju zrobić bete- wyszła 7.11 ( w moim laboratorium powyżej 5 sugerują ciaze ), dzisiaj powtórzyłam wyszło 12.06 - wiem powinnam po dwóch dniach ,ale nie zdążyłabym z wynikiem jutro do rezonansu.
Zrobiłam też progesteron wyszedł 8.24 wydaje mi się niski.
Na nic się nie nastawiam ,ale na wszelki wypadek przełożyłam rezonans

Dużo zdrówka! A co Ci się dzieje kardiologicznie, oczywiście napisz tylko jeśli chcesz… powiem wam tak, że człowiek myśli, że tylko on ma pod górkę a dużo osób ma pod górkę tylko nie wszyscy o tym mówią…
Zgadzam się, dziś rano też miałam takie myśli, jak znów zobaczyłam biel na teście, to już 2 nieudany transfer, w dodatku w obu brak implantacji. Staramy się od 4 lat, nigdy nie zobaczyłam drugiej kreski na teście ciazowym. I właśnie też miałam takie myśli, że to niesprawiedliwe i dlaczego my ciągle mamy tak pod górkę. A to nieprawda. Jest ogrom takich osób. Tylko czesto o tym po prostu nie mówią.

reklama
Witam serdecznie , trafiłam do was przez przypadek.
Poroniłam w sierpniu pod koniec 8 tygodnia - serduszko przestało bić.

Nadzieję jednak nadal mamy.
22 marca miałam pozytywny test owulacyjny ( to było w sobote wieczorem ) ❤️ było w niedziele nad ranem ;)
Planowany okres mam mieć jutro badz w sobote.
Ale ze względu na to ,że jutro miałam mieć robiony rezonans z kontrastem postanowiłam wczoraj dla świętego spokoju zrobić bete- wyszła 7.11 ( w moim laboratorium powyżej 5 sugerują ciaze ), dzisiaj powtórzyłam wyszło 12.06 - wiem powinnam po dwóch dniach ,ale nie zdążyłabym z wynikiem jutro do rezonansu.
Zrobiłam też progesteron wyszedł 8.24 wydaje mi się niski.
Na nic się nie nastawiam ,ale na wszelki wypadek przełożyłam rezonans
Gratuluję ciąży 😍 jednak napisałaś nie na tym wątku co trzeba. Zobacz regulamin na pierwszej stronie.

Do góry