reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Mnie tak dziwnie ciągnie podbrzusze i piersi mi stwardly jakby znowu się tam mleko gromadziło. Mam nadzieję że prolaktyna mi znów nie wzrosła. Jutro sobie sikne z ciekawości 😅 Nie wiem kiedy była ta owulacja czy wtedy co skok temp czy wtedy co pik się pokazał.

A gdzie pracujecie? Czy ewentualna ciąża koliduje z wykonywanymi czynnościami?
Ja z zawodu kosmetyczka jestem, ale od grudnia musiałam zmienić na szybko pracę, bo szefowa zamknęła salon, więc pracuje w przedszkolu z dziećmi 😁 no u mnie jednak jest dużo schylania, siedzenia na małych krzesełkach, na podłodze, rozkładanie dzieciom leżaków, przebieranie ich na spacer itp itd. Więc póki będę się dobrze czuła to będę pracowała, zobaczymy.

Mam pytanie o testy owulacyjne. Miałam pozytywny test w niedzielę i wczoraj. Wczoraj również miałam mega ból owu i ból piersi. Działaliśmy z mężem w niedzielę, wczoraj nie było takiej możliwości niestety. Dziś test już blady. Chyba dziś możemy sobie odpuścić? Chętnie bym dziś odpoczęła 🫣
Od piku czyli pozytywnego testu owulacja pojawi się dopiero po 24-36 godzinach. Jeśli wczoraj nie działaliscie, to dzisiaj byłoby dobrze na wypadek podziałać 😁

Zrobiłam test …czy ktoś tu widzi też drugą kreskę ?
Zobacz załącznik 1697012
Teraz widzę zdjęcie :) ładna kreska! To czekamy na betę! :)
Ja z zawodu kosmetyczka jestem, ale od grudnia musiałam zmienić na szybko pracę, bo szefowa zamknęła salon, więc pracuje w przedszkolu z dziećmi 😁 no u mnie jednak jest dużo schylania, siedzenia na małych krzesełkach, na podłodze, rozkładanie dzieciom leżaków, przebieranie ich na spacer itp itd. Więc póki będę się dobrze czuła to będę pracowała, zobaczymy.
A czy łapiesz infekcje od dzieci? Bo to chyba największy problem jeśli chodzi o przedszkole? Moja starsza córka chodzi do przedszkola i co chwilę przynosi choroby. Dużo więcej choruje niż chodzi. Na dodatek wszyscy się zarażamy. Ja jestem non stop chora od stycznia.

reklama
Do góry