Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zwolnij się na godzinkę i sikaj na testczemu ja nie zrobiłam rano testu, boziuu teraz będę się zadręczać do wieczora
Jeżeli dobrze zrozumiałam to nastąpiło u Ciebie mocne krwawienie przy CB ??Tulę mocnou mnie bardzo szybko się zakończyło, gdybym nie zrobiła testu 4 dni przed terminem to bym uznała, że okres mi się spóźnił 3 dni.. krwawienie było tylko sporo mocniejsze niż normalny okres. Bety nie robiłam, bo co mogło pójść nie tak po dwóch książkowych ciążach.. zrobiłam dzień po rozpoczęciu krwawienia żeby sprawdzić czy to nie pozamaciczna i było 16..
Mam 29 (no jeszcze 28 haha), córka 5
, syn 3
A ty?
Za dalekoZwolnij się na godzinkę i sikaj na test![]()
Tak, mocniejsze niż jak mam okres, 2x więcej krwi na pewno jak nie lepiejJeżeli dobrze zrozumiałam to nastąpiło u Ciebie mocne krwawienie przy CB ??
No właśnie .. i tak zazwyczaj przebiega ciąża biochemiczna z tego co się naczytałam w szpitalu za dwa dniTak, mocniejsze niż jak mam okres, 2x więcej krwi na pewno jak nie lepiej
I też naszą cierpliwośćZa dalekonie no potrenuje moją cierpliwość
![]()
A w którym dniu cyklu to plamienie brązowe?No właśnie .. i tak zazwyczaj przebiega ciąża biochemiczna z tego co się naczytałam w szpitalu za dwa dni
A u mnie w piątek było delikatne plamienie brązowe jak kawa z mlekiem myślałam że to implantacja a w niedzielę już pojawiła się brunatna krew ale też plamienie .. tylko że były skrzepy więc dlatego panika i w poniedziałek zaraz po otrzymaniu wyników progesteronu i bety na szpital i się łudziłam ;(
czas pokażeI też naszą cierpliwośćmam nadzieję , że będziemy razem za niedługo na grudniowych mamusiach, bo idziemy od początku tak samo
![]()
Tylko wtedy u mnie od razu żywa krew, nie było wcześniej plamieniaNo właśnie .. i tak zazwyczaj przebiega ciąża biochemiczna z tego co się naczytałam w szpitalu za dwa dni
A u mnie w piątek było delikatne plamienie brązowe jak kawa z mlekiem myślałam że to implantacja a w niedzielę już pojawiła się brunatna krew ale też plamienie .. tylko że były skrzepy więc dlatego panika i w poniedziałek zaraz po otrzymaniu wyników progesteronu i bety na szpital i się łudziłam ;(