reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Tulę mocno 🥹🩷 u mnie bardzo szybko się zakończyło, gdybym nie zrobiła testu 4 dni przed terminem to bym uznała, że okres mi się spóźnił 3 dni.. krwawienie było tylko sporo mocniejsze niż normalny okres. Bety nie robiłam, bo co mogło pójść nie tak po dwóch książkowych ciążach.. zrobiłam dzień po rozpoczęciu krwawienia żeby sprawdzić czy to nie pozamaciczna i było 16..

Mam 29 (no jeszcze 28 haha 🤣), córka 5 🩷, syn 3 🩵
A ty?
Jeżeli dobrze zrozumiałam to nastąpiło u Ciebie mocne krwawienie przy CB ??

Tak, mocniejsze niż jak mam okres, 2x więcej krwi na pewno jak nie lepiej
No właśnie .. i tak zazwyczaj przebiega ciąża biochemiczna z tego co się naczytałam w szpitalu za dwa dni
A u mnie w piątek było delikatne plamienie brązowe jak kawa z mlekiem myślałam że to implantacja a w niedzielę już pojawiła się brunatna krew ale też plamienie .. tylko że były skrzepy więc dlatego panika i w poniedziałek zaraz po otrzymaniu wyników progesteronu i bety na szpital i się łudziłam ;(

No właśnie .. i tak zazwyczaj przebiega ciąża biochemiczna z tego co się naczytałam w szpitalu za dwa dni
A u mnie w piątek było delikatne plamienie brązowe jak kawa z mlekiem myślałam że to implantacja a w niedzielę już pojawiła się brunatna krew ale też plamienie .. tylko że były skrzepy więc dlatego panika i w poniedziałek zaraz po otrzymaniu wyników progesteronu i bety na szpital i się łudziłam ;(
A w którym dniu cyklu to plamienie brązowe?

reklama
Tylko wtedy u mnie od razu żywa krew, nie było wcześniej plamienia

Zobaczymy co teraz.. czy okres nadejdzie, czy biochemiczna czy może będzie bobo ..

Do góry