jasani
Fanka BB :)
Moim zdaniem kontrola po łyżeczkowaniu jest jak najbardziej wskazana. Przy przerywaniu ciąży ( żywej) aborcja to również łyżeczkowanie macicy.Nie chodzi o aborcję a lekarz w Holandii nie uważają że kontrola po jest konieczna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moim zdaniem kontrola po łyżeczkowaniu jest jak najbardziej wskazana. Przy przerywaniu ciąży ( żywej) aborcja to również łyżeczkowanie macicy.Nie chodzi o aborcję a lekarz w Holandii nie uważają że kontrola po jest konieczna.
Moim zdaniem kontrola po łyżeczkowaniu jest jak najbardziej wskazana. Przy przerywaniu ciąży ( żywej) aborcja to również łyżeczkowanie macicy.
Chodziło mi o przypadek autorki pytania a nie ogólnie.Do 12 tygodnia można to zrobić farmakologicznie
W cywilizowanych krajach jak Niderlandy zawartość macicy się odsysa i nie trzeba szlachtować kobiety łyżeczkowaniem jak w Polandeszu.
Zaraz Cię do więzienia zamkną za handel lekami w internecieARTHROTEC - UCZCIWY SPRZEDAWCA POLECAM 512-204-079
Dziewczyny jesli szukacje uczciwego sprzedawce to polecam 512-204-079
Dzis otrzymałam tabletki zgodnie z zamowieniem wszystko orginalnie spakowane
w orginalne opakowanie. Do tabletek dołaczona instrukcja jak za pomoca tych tabletek
dyskretnie w domu PRZYWRÓCIC CYKL MIESIACZKOWY.
Jestem w 6 tygodniu i dzis chce je zaczac stosowac. Mam nadzieje ze wszystko
pojdzie zgodnie z planem.
POLECAM 512-204-079 ZA POMOC I UCZCIWOSC
To jest nielegalne ! Podchodzi pod handel farmaceutykami i jest karalne.Oddam tabletki z czeskiej kliniki Bílovec-Klinika.eu
Kupiłam od nich osobiście 2 zestawy, na szczęście 1 mi pomógł, oddam drugi, Województwo śląskie.