reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Dziewczyny, jak komunikujecie że seks ma być dziś? Mówicie, nie mówcie? Bo nie wiem jak postąpić ze starym 😅
Ja to robię tak że jak kładziemy się "spać" to zabieram się do "roboty" 😁 nie robię jakiś podchodów, wie że jak zwłaszcza ja zaczynam to nie ma bata musi być seks 😁 ale czasami nie zdążę zacząć bo P. już działa 😆

Dziewczyny, jak komunikujecie że seks ma być dziś? Mówicie, nie mówcie? Bo nie wiem jak postąpić ze starym 😅
Mówię wprost że owulacja i trzeba działać 😆 Mąż już mnie tak złośliwie nazywa "owulacja".
Dziewczyny nie uwierzycie
Jak pisałam wcześniej 7 trafiłam do szpitala z plamieniami beta 65 potem beta 35 wypisali mnie po dwóch dniach do domu
Teraz we wtorek byłam u gin kazał powtórzyć betę dziś byłam u niego beta 614 i na USG widoczny pęcherzyk 0,26cm
Kazał jutro powtórzyć rano i przyjść po południu znowu do niego .. czy to możliwe ze duphaston w szpitalu co mi podali coś uratował. ?
Dziwna sprawa 🥴 Nie spotkałam się z tym by beta spadała a później rosła , chyba że błąd pomiaru był ? No nic , trzymam kciuki by jutro był ładny przyrost skoro lekarz dał nadzieję 🍀

Ja z moim zazwyczaj coś zażartuje w tym temacie 😂 po tych latach starań to też sama widzę kiedy ma ochotę - albo mnie zaczepia zalotnie ,pocałuje namiętnie tak bez okazji (po 8 latach razem to same wiecie,że się często może nie zdarza prócz akcji łóżkowych 😂) lub po prostu nie idzie się położyć do łóżka tylko kładzie się na kanapie - to taka nasza bzykalnia 😂😂
Wcześniej,przy staraniach o pierwszą ciążę to mu pisałam SMS ,że mam owulację i będziemy działać - co się różnie kończyło bo on się czasami czuł jak robot a nie człowiek po 23 cyklach starań.
Czasami ładny zapach balsamu do ciała i lepsza piżama,bielizna do kompletu mówi sama za siebie i zachęci :)

Jak pisałam wcześniej 7 trafiłam do szpitala z plamieniami beta 65 potem beta 35 wypisali mnie po dwóch dniach do domu
Teraz we wtorek byłam u gin kazał powtórzyć betę dziś byłam u niego beta 614 i na USG widoczny pęcherzyk 0,26cm
Kazał jutro powtórzyć rano i przyjść po południu znowu do niego .. czy to możliwe ze duphaston w szpitalu co mi podali coś uratował. ?
Brzmiało z tym spadkiem i wzrostem bety jak pozamaciczna

Nie brzmi to dobrze, to może być pseudopęcherzyk… a ciaza w innym miejscu pozamaciczna.

reklama
Do góry