callina
Fanka BB :)
właśnie patrzę i dziś 12dc, ale chyba jeszcze chwila do owulacji tak według moich odczuć i objawówa nawet nie wiem, nie sprawdzam, nie robię testów. Nie mam czasu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie patrzę i dziś 12dc, ale chyba jeszcze chwila do owulacji tak według moich odczuć i objawówa nawet nie wiem, nie sprawdzam, nie robię testów. Nie mam czasu![]()
Ja dziś jeszcze mam wolne i bardzo to doceniamJak dla mnie te Święta za szybko minęłyJeszcze by mi się ze dwa dni przydały, ale tak dla siebie tylko, bez siedzenia przy stole u jednej czy drugiej rodziny.
Czyli jesteś 2 dni do przoduwłaśnie patrzę i dziś 12dc, ale chyba jeszcze chwila do owulacji tak według moich odczuć i objawów
Wysyłam zgodnie z obietnicą. Ale to już po terminie @, więc na obu kreska testowa wyszła przed kontrolną i chyba na obu testowa jest już ciemniejsza.O to wyślij jutro dla porównania![]()
Zazdroszczę… serio. Jeszcze musiałam się dzisiaj o 6:30 zerwać, więc bym się najchętniej zdrzemnęła chwilę (i może tak nawet zrobię, bo pracę zaczynam o 9:30)Ja dziś jeszcze mam wolne i bardzo to doceniam![]()
Nie, już nie.... skończyłam 41 lat, nic się nie zadziało od dlugiego czasu do teraz, mimo braku zabezpieczenia - od czasu cp i usunięcia jajowodu (chyba juz 3 lata). Po wielu kontrolnych wizytach trafiłam na pierwszego lekarza, który powiedział, że nam dziurę w bliźnie i prawdopodobnie stąd moje plamienia.Tyle usg a on pierwszy mi to powiedziałTeraz ja przepraszam, że piszę niezapisana, ale też stalkuję koleżanki
A właśnie niedawno się zastanawiałam co u Ciebie? Działasz jeszcze w temacie?![]()
Ale piękne testy! Pora uwierzyć że będzie dobrzeWysyłam zgodnie z obietnicą. Ale to już po terminie @, więc na obu kreska testowa wyszła przed kontrolną i chyba na obu testowa jest już ciemniejsza.
Byłam na becie, dla własnego spokoju. Mam nadzieję, że dalej dobrze przyrasta![]()