reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
O to wyślij jutro dla porównania 😉
Wysyłam zgodnie z obietnicą. Ale to już po terminie @, więc na obu kreska testowa wyszła przed kontrolną i chyba na obu testowa jest już ciemniejsza.

Byłam na becie, dla własnego spokoju. Mam nadzieję, że dalej dobrze przyrasta 🫣

Załączniki

• IMG_4172.jpeg
    IMG_4172.jpeg
    105,8 KB · Wyświetleń: 161
Teraz ja przepraszam, że piszę niezapisana, ale też stalkuję koleżanki ;)
A właśnie niedawno się zastanawiałam co u Ciebie? Działasz jeszcze w temacie? ;)
Nie, już nie.... skończyłam 41 lat, nic się nie zadziało od dlugiego czasu do teraz, mimo braku zabezpieczenia - od czasu cp i usunięcia jajowodu (chyba juz 3 lata). Po wielu kontrolnych wizytach trafiłam na pierwszego lekarza, który powiedział, że nam dziurę w bliźnie i prawdopodobnie stąd moje plamienia.Tyle usg a on pierwszy mi to powiedział 🙃 Nie liczę, nie mierzę, nie sprawdzam kiedy owu, ale też nie zabezpieczam się, bo wydaję mi się, że cudu nie będzie, więcnie chce sobie hormonów fundować niepotrzebnie.
Ale za Was trzymam kciuki i czekam na te, które przez te lata walczą, dlatego zaglądam, podczytuje. 🙂😊

Zrobiłam dziś drugi test i się załamałam, bo wyszła biel, ale po 7-10 minutach jakiś duszek jest... Nie wiem czy Wy go wgl widzicie czy tylko ja już mam urojenia ?
Ten na dole to test owu, został mi ostatni i chciałam zobaczyć jaki wyjdzie. Ale też lichy wyszedł, więc boję się, że się nie udało 😞 Dzisiaj 11dpo. No i mocz niestety miałam rozcieńczony, bo siaklam o 4:30 a wtedy testu mi się nie chciało robić, więc sikam 7:30😜

Edit: zapomniałam wstawić zdj 😂

Załączniki

• IMG20250422081842.jpg
    IMG20250422081842.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 153
  • IMG20250422075609.jpg
    IMG20250422075609.jpg
    940 KB · Wyświetleń: 150
Ostatnia edycja:
reklama
Wysyłam zgodnie z obietnicą. Ale to już po terminie @, więc na obu kreska testowa wyszła przed kontrolną i chyba na obu testowa jest już ciemniejsza.

Byłam na becie, dla własnego spokoju. Mam nadzieję, że dalej dobrze przyrasta 🫣
Ale piękne testy! Pora uwierzyć że będzie dobrze 🩷czekamy na przyrost.

Ja się wkurzyłam bo miałam mieć dzis wlew ale nikt do mnie nie dzwoni to chyba po ptakach. Eh. Będę miała w innym termin ale dziś mi wyjątkowo pasowało bo mam wolny dzień i mogłabym dojść do siebie.

EDIT: dosłownie w tej sekundzie zadzwoniła do mnie pani z poradni i mam wlew na 12 💫🤣

Do góry