reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Ja moim powiedziałam w święta - u nas pełen wzrusz i radość, zaskoczyłam ich pozytywnie bo myśleli że się już nie odważę na tą trudną drogę starań o ciążę. Oboje z mamą płakałyśmy, niewiele pamiętam w sumie jaka była reakcja taty - chyba przytulał raz mnie raz mamę.Powiedziałam swoim rodzicom o ciąży i nawet nie ukrywali niezadowolenia , mama moja powiedziała żebym poszła po tabletki bo na tym etapie jeszcze mogą zadziałać![]()
Nie ma to jak wsparcie w rodzinie
![]()
P
paola121214
Gość
Przykro mi ,że nie masz wsparcia.Powiedziałam swoim rodzicom o ciąży i nawet nie ukrywali niezadowolenia , mama moja powiedziała żebym poszła po tabletki bo na tym etapie jeszcze mogą zadziałać![]()
![]()
Mojej przyjaciółce powiedziałam,że nie jest ok z ciąża.- zrobią Ci skrobankę i zrobisz sobie następne.
Trzymaj się
Lwica1410
Eh czasem rodzina dobrze tylko na zdjęciach.Powiedziałam swoim rodzicom o ciąży i nawet nie ukrywali niezadowolenia , mama moja powiedziała żebym poszła po tabletki bo na tym etapie jeszcze mogą zadziałać![]()
![]()

MamaR
Brak słówPrzykro mi ,że nie masz wsparcia.
Mojej przyjaciółce powiedziałam,że nie jest ok z ciąża.- zrobią Ci skrobankę i zrobisz sobie następne.
Trzymaj się![]()

Polinaa
Dziewczyny mam pytanie, córka przyniosła nam do domu grypę typu b, leczymy od paru dni a dzisiaj mój mąż zrobił test bo zaczął gorączkować i już też na tym leku antywirusowym jest. I teraz zastanawiam się kiedy moja kolej czy już powinnam coś działać prewencyjnie? Ostatnim razem (miesiąc temu) jak miała grypę typu A to miałam straszną gorączkę, dreszcze i dwa dni wyjęte z życia.
Polinaa
Czy przy poprzednich też taki entuzjazm był? Czy dopiero teraz tak wystrzelili okropnie? Bardzo Ci współczujePowiedziałam swoim rodzicom o ciąży i nawet nie ukrywali niezadowolenia , mama moja powiedziała żebym poszła po tabletki bo na tym etapie jeszcze mogą zadziałać![]()
![]()

Polinaa
To już by nie była moją koleżAnką dalej po takim tekściePrzykro mi ,że nie masz wsparcia.
Trzymaj się![]()

Cześć dziewczyny!
Dzisiaj potwierdzona wczesna ciąża
termin niby na 23.12. Chyba mogę do Was oficjalnie dołączyć, chociaż do końca przekonana nie jestem 
Dzisiaj potwierdzona wczesna ciąża

reklama
MamaR
Witaj :-) Moja ostatnia miesiączka była 20.03 więc jakoś pewnie w okolicy Twojej. Ale miałam owulację w 19dc więc termin mi jakoś na 27/28.12 wychodzi. Pierwszą wizytę mam za tydzień i nie mogę się doczekaćCześć dziewczyny!
Dzisiaj potwierdzona wczesna ciążatermin niby na 23.12. Chyba mogę do Was oficjalnie dołączyć, chociaż do końca przekonana nie jestem
![]()

Twoje pierwsze dziecko ?
Niestety już była taka sytuacja jak byłam w ciąży z trzecim. Nie taka była ich wizjaCzy przy poprzednich też taki entuzjazm był? Czy dopiero teraz tak wystrzelili okropnie? Bardzo Ci współczuje![]()

Podziel się: