Peppcia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czerwcowe będę twoje jeśli nie uda sie wysikac kresek w maju!Ja pierdziele, jak bysmy sie mialy bić to moze czas zaklepac czerwcowe![]()
A to skręcenie jajowodu da się zobaczyć w USG ? W ogóle są jakieś pytania pomocne o jakie mogę jutro spytać przy USG kontrolnym Pani doktor na przyszłość ? Ma ktoś jakiś pomysł ? Bo wiecie jak podchodzą gin na wizytach w jak moga tu poza tym tu mają dwa razy lepszy sprzętBiopsję diagnostyczną miałam, ale endometrium
Tak, kontrast od razu sprawdza drożność, tak jak pisałam wcześniej. Nie zawsze udaje się odetkać. To zależy jak mocno są niedrożne, czym przytkane, czy jajowód nie jest poskręcany itp. Ale z niedrożnym jajowodem też można zajść w ciążę.
A czemu Tobie odradzili ?Nie musi być niedrożny, ale faktycznie zwykle zalecają zrobić. To zależy od konkretnej sytuacji, u mnie lekarze odradzali![]()
To nie plotka to sprawdzone infoAle jesteście wariatki z tym „administrowaniem „ heheposzła plota że kto admin danego wątku ten
![]()
i teraz się tu bitwy zaczynają hehe
Szalone![]()
Potwierdzam - adminTo nie plotka to sprawdzone info![]()
Bo powiedzieli że w moim przypadku nie ma potrzeby, bo to był pech i żeby próbować i jak nie wyjdzie to dopiero wtedy będziemy myślećA czemu Tobie odradzili ?
Tak dokładnie ten sam dzień @ tylko ja cykle 28 dni średnio i wyliczyłam termin na 3.01 a Ty 1.01 jak dobrze kojarzę...Tak, a z tego co pamiętam to miałyśmy ten sam termin @ i tyle samo dpo co nie ? Ja @ miałam mieć 25.04 a dziś mam 32dc i 16dpo![]()