marietta2112
Fanka BB :)
Ja 29.03To inaczej, kiedy miałaś ostatnią @ ? Bo ja 27.03.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 29.03To inaczej, kiedy miałaś ostatnią @ ? Bo ja 27.03.
No to ja Wam teraz coś powiem a propo "szczęśliwych trafow". U mnie się tak jakoś nie składało w tym cyklu, mijaliśmy się z mężem i był seks dosłownie 1, czyt jeden raz jakiś dzień/dwa przed owulacja (niemierzona, tak na oko mowie) czyli szczęśliwy traf też czasem się zdarzaOgólnie to dzisiaj mam 24dc jakieś 6/7 dpo także jeszcze czas na sikańce. Czuję się taka spokojniejsza niż w poprzednich cyklach w tym czasie. Piersi miękkie,nie tkliwe, trochę śluzu, "bulgotki" w brzuchu, motylki po prawej - prócz nie tkliwych cycków to wszystko jak przed okresem, seksów też za dużo nie było w płodne,w nocy przed pikiem na testach Lh był ale następnego dnia już nie bo młoda się co chwilę budziła i nastrój poszedł się gilgaćtakże się nie nastawiam na coś miłego. Do końca roku będę na kreskach i wtedy odpuszczam starania bo sama sobie dziecka nie zrobię a mąż się jakoś szczególnie nie przykłada także nie chce czekać -jak on to mówi "na szczęśliwy traf" bo od roku nie nastąpił także zrobię przerwę do odwołania w 26r
o to jak w 3 cyklach po biochemie to mi teraz wypadaNo to ja Wam teraz coś powiem a propo "szczęśliwych trafow". U mnie się tak jakoś nie składało w tym cyklu, mijaliśmy się z mężem i był seks dosłownie 1, czyt jeden raz jakiś dzień/dwa przed owulacja (niemierzona, tak na oko mowie) czyli szczęśliwy traf też czasem się zdarzaw poprzednich miesiącach co dwa dni proby itp i w grudniu był biochem jedynie. Może to prawda co mówią o ciąży po biochemie, że jest łatwiej zajść w 3 cyklach po..
No to zgadzają się terminyJa 29.03
No to maj jest Twójo to jak w 3 cyklach po biochemie to mi teraz wypada(lutego nie liczę, bo starania przerwała jelitowka
)
![]()
Bardzo bym tego sobie i kazdej z nas zyczyla. Poki co chyba czas na powrot do kliniki i zagrac w otwarte karty. Wiem, ze po cc zalecaja minimum rok zeby zaczac sie starac ale no hmm… wiemy jak jest.Haha, nieee raczejale chodzi mi o to, żebyś wyszła w maju na mamuśki już a nie wiedziała do lipca na kreskach
![]()
Mowisz ze ramie w ramie na mamuski? KuszaceHeh.
Jak chcesz to weź te czerwcowe a ja wezmę lipcowe.
A może nas ominie i wcześnie zaciążymy![]()
Jesteś rok po CC ? Czy ile ?Bardzo bym tego sobie i kazdej z nas zyczyla. Poki co chyba czas na powrot do kliniki i zagrac w otwarte karty. Wiem, ze po cc zalecaja minimum rok zeby zaczac sie starac ale no hmm… wiemy jak jest.
W sumie to od 2 dni 11 miesiecy. Ale nie oszukuje sie, ze moge zajsc w ciaze bez wspomagaczy.Jesteś rok po CC ? Czy ile ?
no ja mam taką nadzieję hahahNo to maj jest Twój![]()