reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
U nas był 15tyg jak juz bylam w szpitalu dowiedzialam sie w 14:( Synek tez przeżył strasznie:( wspomina co jakis czas.. I dodatkowo żałować bede bardzo ze nie zrobiłam badan, nie poznalam plci.. jakos wszyscy odradzali..:(

Tak jak pisalam kiedyś ze u mnie to był pierwszy objaw ciazy...

Ja profilaktycznie laktacyd zele, a jak juz cos bardziej mi sie nie podoba to globulki i w miarę sie sprawdza, nic sie nie rozkreca.

Ja czytałam cos ze ta pokrzywa to podwyższa wlasnie testosteron? Czy to sprawdzony sposób?

Wtedy mówimy nie o liściu pokrzywy.
Ja mówię o liściach. :)
Korzeń pokrzywy jest stosowany przez panów i ponoć zawiera enzymy, które mają wpływ na testosteron.
Zaś liść pokrzywy jest jednym z top ziółek dla kobiet jeśli chodzi o mieszanki płodnościowe, bo to zioło bogate w witaminy i wysoko odżywcze, polecane nawet ciężarnym.

Ja się tak bardzo schizuje że coś jest nie tak bo od 13 rz cierpię na zaburzenia odżywiania. Ostatnie 5 lat walczę z tym dość aktywnej, były gorsze momenty, utrata okresu, picie nutridrunkow, widmo szpitala. Mój organizm teraz pokazuje skutki tej zabawy i panicznie boję się że ginekologicznie też coś się zepsuło. Chociaż na każdej wizycie słyszę że jest ok - ciałko żółte, płyn w zatoce, odpowiednia grubość endometrium ale ten paniczny strach i tak jest.
Też się z tym mierzę! 😢 to bardzo nierówna walka, ale pocieszam się, że badania nie kłamią, lekarz widzi jak jest. Przecież to nie jest tak, że w koło sami idealni ludzie mają dzieci. 🤗

Czy to jest duszek czy jakis cien nadziei?
Dodam tylko ze to zdjęcie tak po.10-15min od testu, a w pinkach piszą zeby nie brać pod uwagę wyniku odczytanego po 10min?:(
#11dpo

Załączniki

• 20250511_075516.jpg
    20250511_075516.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 143
dziewczyny czy wam wszystkim wychodza idealnie te testy owu? ja robie od 10 dc 2 razy dziennie dzisaj 13dc i za bardzo z tym ciemnieniem kreski szału nie ma🙈 wiadomo jeszcze jest czas, sluz jest aczkolwiek jak widac wyznacznik to nie jest, jakies kucie tez jest a kreski ledwo ledwo🙈 chyba ze mnie kuje urojenie 🤣 ale jak tak patrze na niektore zdjecia to te kreski tak idelanie z dnia na dzien ciemnieja a u mnie to ledwo widac ze ciemnieja🙈 z tylu glowy tez mam ze jednak to dopiero 1 cykl po 1 miesiaczce po poronieniu i tez moze sie cos rozlegulowalo i w sumie pierwzy raz je robie ale nie wiem juz sama 🙈 ale w sumie ostatni raz pozytyw tez mialam 2 dni pozniej niz miesiaczka wiec moze mam cos pozniej i nie zgrywa sie z bolami🙈
U mnie te kreski przed pikiem są ledwo ledwo, dopiero dzień przed tak naprawdę są blade, nie schizuj, to nie musi być zły znak ❤️

reklama
Do góry