reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Moj Tymbark z rana 🙈

Załączniki

• IMG_20250512_150916.jpg
    IMG_20250512_150916.jpg
    654,6 KB · Wyświetleń: 68
a nie do poradni leczenia niepłodności ? Tam wtedy na NFZ wystawiają skierowania np na badanie nasienia.do kliniki leczenia niepłodności nie trzeba mieć skierowania bo i tak opłacasz wszystko z własnej kieszeni
Sprawdziłam i masz rację ! Do poradni leczenia niepłodności. Ale to i tak dla mnie szok.

Ostatnia edycja:
Sprawdziłam i masz rację ! Do poradni kliniki niepłodności. Ale robi tak dla mnie szok.
Ja bym na Twoim miejscu tam poszła :D możecie dużo badań ogarnąć na NFZ.taki zwykły ginekolog ma mniejsze pole do popisu pod tym względem.tam mogą nawet do genetyka was skierować na NFZ(pewnie czas oczekiwania spory,ale pewnie zależy od miasta) ja bym skorzystała.samo badanie nasienia to +/-400zl więc jak jest opcja zrobić na NFZ to czemu nie

reklama
Ja mam dzisiaj kompletny spadek nastroju. Powtarzam sobie w głowie co mówiła lekarka, że ten biochem to nie wyrok, a jednak siadło mi to na głowę. Czekam na owu żeby działać (jeszcze sobie trochę poczekam), ale jestem pełna obaw i mam ogólnie kryzys.

Do góry