white_lotus
Fanka BB :)
Szkoda, ze nie feromony!Mój też coś bredzi, więc szybko skończyłam dziwne tematy z nim.
Jakieś męskie fatamorgany go dopadają, te sprawy.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda, ze nie feromony!Mój też coś bredzi, więc szybko skończyłam dziwne tematy z nim.
Jakieś męskie fatamorgany go dopadają, te sprawy.![]()
Czyli dobrze kojarze, ze tam byla dziwna sytuacja z mezem. No, ale temat ciach bo teraz szefowa @niezapominajka876 buczy![]()
Dokładnie koniec tematu.Czyli dobrze kojarze, ze tam byla dziwna sytuacja z mezem. No, ale temat ciach bo teraz szefowa @niezapominajka876 buczy![]()
Ja tez... Ale nie pracuje w zawodzieSzefowa jest pedagogiem to nas usadza jak te dzieci.Ma ten... zboczenie zawodowe.
Nie no, co racja, co za dużo to nie zdrowo też.
U mnie to się tak szybko właśnie działo, sobota o 16 kreska ciemniała a o 23 już jej nie było, aż się zdziwiłamDziewczyny u mnie to chyba nici z tej owulacjinie wiem na ile ufać tym testom, ale smutno mi
to chyba nimozliwe abym przegapila pik..Zobacz załącznik 1702961
Mi przed ciąża taki pms wjechał że szok .Hej dziewczynyjeśli mogę to chciałabym do Was dołączyć
Byłam już tutaj na forum dosyć krótko w grudniu 2024, ale wtedy nie podziało to na mnie dobrze, szczerze mówiąc. Miałam wtedy taki okres że miałam wrażenie że dosłownie KAŻDY zachodzi w ciążę, tylko nie ja…
Staramy się od 1,5 roku, na początku było ok, później przyszedł kryzys.
Ten miesiąc jest inny, bo pod koniec kwietnia stwierdziłam ze pierdziele, nie mam już siły, cierpliwości, niczego na te starania…
Wybraliśmy się wreszcie w podróż poślubną, odkładaną od lipca zeszłego roku, no po przecież za miesiąc będę w ciąży, to nie polecimy… Udało mi się trochę odciąć od tematu, seksy były wtedy kiedy mieliśmy ochotę, a nie wtedy kiedy “trzeba”, wleciały jakieś drineczki, a suple brałam kiedy mi się przypomniało, a nie religijnie z zegarkiem w ręku codziennie…
Okres powinnam dostać w poniedziałek 19go, więc dla porządku można mnie wpisać na testowanie w niedzielę, chociaż juz mam wrażenie że PMS wjeżdża![]()
Ale w pizdu czy na jakis czas?Dokładnie koniec tematu.
Bo po dupie dostaniemy .
Fajny jest np tiktok dostajesz ostrzeżenia jak przegniesz to blokują konto .
My też. Ale trzeba podnosić morale grupy.![]()
To zależy jak bardzo komuś coś złego napiszesz możesz dostać bana na miesiąc lub na zawsze .oczywiście możesz następne konto stworzyć.Ale w pizdu czy na jakis czas?