Haha to jest mega śmieszneJa mam na 10tak, jestem z Gdańska a Ty? Wgl hit bo mamy ten sam termin wizyty na prenatalne i ten sam termin porodu
a i jeszcze też mam na imię Ania
![]()
reklama
Asiula1304
Fanka BB :)
Dziewczyny a też tak macie, że jak zjecie jakiś większy posiłek to się późniejźle czujecie?
ja zawsze jadłam sporo, mimo, że jestem szczuplutka, ale obecnie np 4 kanapki to dwie godziny później leżę/siedzę i jest mi tak bardzo niedobrze i ciężko na żołądku, że masakra. Lekarka mi mówiła, że mogę jeść 5 mniejszych posiłków, ale ja mam pracę wyjazdową i w tym wypadku nawet nie jestem w stanie pójść na obiad do knajpy, bo porcja o połowę za duża się zrobiła
chyba zacznę brać te dania dla dzieci...
Artemida90
Ja nie, wręcz jem większe porcje niż przed ciążąDziewczyny a też tak macie, że jak zjecie jakiś większy posiłek to się późniejźle czujecie?ja zawsze jadłam sporo, mimo, że jestem szczuplutka, ale obecnie np 4 kanapki to dwie godziny później leżę/siedzę i jest mi tak bardzo niedobrze i ciężko na żołądku, że masakra. Lekarka mi mówiła, że mogę jeść 5 mniejszych posiłków, ale ja mam pracę wyjazdową i w tym wypadku nawet nie jestem w stanie pójść na obiad do knajpy, bo porcja o połowę za duża się zrobiła
Joanna00357
Aktywna w BB
Ja znacznie mniej jem niż przed ciążą. Po posiłkach czuję że jest mi ciężko. Na wiele rzeczy zupełnie nie mam ochoty mimo że wcześniej je jadłam. Do południa najlepiej wchodzi chleb z masłemDziewczyny a też tak macie, że jak zjecie jakiś większy posiłek to się późniejźle czujecie?ja zawsze jadłam sporo, mimo, że jestem szczuplutka, ale obecnie np 4 kanapki to dwie godziny później leżę/siedzę i jest mi tak bardzo niedobrze i ciężko na żołądku, że masakra. Lekarka mi mówiła, że mogę jeść 5 mniejszych posiłków, ale ja mam pracę wyjazdową i w tym wypadku nawet nie jestem w stanie pójść na obiad do knajpy, bo porcja o połowę za duża się zrobiła
oleczka44
Ja mam podobnie. Przed ciążą jadłam rzadko, ale duże porcje. Mięso i słodycze obowiązkowo codziennie.Dziewczyny a też tak macie, że jak zjecie jakiś większy posiłek to się późniejźle czujecie?ja zawsze jadłam sporo, mimo, że jestem szczuplutka, ale obecnie np 4 kanapki to dwie godziny później leżę/siedzę i jest mi tak bardzo niedobrze i ciężko na żołądku, że masakra. Lekarka mi mówiła, że mogę jeść 5 mniejszych posiłków, ale ja mam pracę wyjazdową i w tym wypadku nawet nie jestem w stanie pójść na obiad do knajpy, bo porcja o połowę za duża się zrobiła
Zauważyłam też, ze mam problem z piciem wody. Przed ciążą piłam mega dużo - 3 butelki wody niegazowanej. Teraz ledwo wypijam jedną i to lekko gazowaną dziennie.
Melania77
Może nie będzie tak źle jak myślisz, ja startowałam z 88 a mam 83Ja nie, wręcz jem większe porcje niż przed ciążąjuż się boję żeby 100 nie przekroczyć bo już mam 1kg na plusie, startowałam z 86 na skali
Artemida90
w poprzedniej ciąży startowałam z 80, w dniu porodu 90, od samego początku syn ze mnie ssał bo głównie chudłam, a tydzień po porodzie ważyłam już mniej niż przed ciążą. Teraz mimo wymiotów i tak już jestem na plusie. Jem dużo mam spory apetyt zwłaszcza na słodkie i już mam spory brzuch ciążowy. Więc skończyć się może różnieMoże nie będzie tak źle jak myślisz, ja startowałam z 88 a mam 83
Melania77
A to będziemy się martwić po porodziew poprzedniej ciąży startowałam z 80, w dniu porodu 90, od samego początku syn ze mnie ssał bo głównie chudłam, a tydzień po porodzie ważyłam już mniej niż przed ciążą. Teraz mimo wymiotów i tak już jestem na plusie. Jem dużo mam spory apetyt zwłaszcza na słodkie i już mam spory brzuch ciążowy. Więc skończyć się może różnie
penguinlicious
Moderator
Dostałam informację, że jakoś po weekendzie najwcześniej.Jak Aniaslu da znać że jest gotowy - to może potrwać
reklama
Artemida90
Tak doktor moja też mówiła że po porodzie bierzemy się za moją wagęA to będziemy się martwić po porodzie![]()
Podziel się: