Czekanie to moja słaba strona niestetytrzeba poczekać, nie ma rady![]()
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Jak masz wopne 2500 to możesz zrobić test nipt i będziesz miala czarno na białymCzekanie to moja słaba strona niestety![]()
Tak wiem wiem , że jest taka możliwość, ale niestety to połowa mojej miesięcznej wypłaty , więc odpada muszę czekaćJak masz wopne 2500 to możesz zrobić test nipt i będziesz miala czarno na białym![]()
Jak dla mnie dziewczynka na ten moment.
Cześć, a u mnie jak myślicie ?
Zobacz załącznik 1703184
Ostatnia edycja:
Klemensa
Usuń swoje daneCześć, a u mnie jak myślicie ?![]()
Anne1991
Wygląda na dziewczynkę
Dziewczyny byłam dziś u gina bo nabawiłam się infekcji 
Odnośnie płci ( aktualnie 14+1) ginekolog powiedział , że jak zobaczy siusiaka to mi powie jak nie zobaczy to nic nie powie. Nie powiedział nic
Zapytałam „czyli będzie dziewczynka” powiedzial, że nie mówi tak nie mówi nie bo narazie nic między nóżkami nie urosło a z dziewczynkami to jest tak że oni zawsze się wstrzymują od odpowiedzi bo za kilka tygodni jeszcze może się coś ukazać
Także czekamy dalej na rozwikłanie zagadki

Odnośnie płci ( aktualnie 14+1) ginekolog powiedział , że jak zobaczy siusiaka to mi powie jak nie zobaczy to nic nie powie. Nie powiedział nic
Zapytałam „czyli będzie dziewczynka” powiedzial, że nie mówi tak nie mówi nie bo narazie nic między nóżkami nie urosło a z dziewczynkami to jest tak że oni zawsze się wstrzymują od odpowiedzi bo za kilka tygodni jeszcze może się coś ukazać
Także czekamy dalej na rozwikłanie zagadki
reklama
Dostałam dzisiaj wyniki nifty, jednak chłopiecWygląda na dziewczynkę