xewee
Fanka BB :)
Na receptę sorbifer durulesA jakie bierzesz ? Ja biorę na receptę Tardyferon.
Tardyferon niestety na mnie nie działał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na receptę sorbifer durulesA jakie bierzesz ? Ja biorę na receptę Tardyferon.
I jak, sprawdzałaś?A ja z ciekawości sprawdzę dzisiaj jak wygląda u mnie owulak2 dni temu pik byłm
Jeszcze nie, czekam aż zachce mi się sikaćI jak, sprawdzałaś?
Tak, dla osób z chora tarczycą lepiej jak jod jest w suplach. Też mam niedoczynność tarczycy.A mi właśnie moja endo kazała suplementowac jod, żeby poprawić pracę tarczycy![]()
Suplementuje się go też aby ta tarczycę chronić, nie tylko jak już będzie za późno, warto ogólnie zbadać poziom, ale to pewnie jak z wit D...większość ma jej mało.Tak, dla osób z chora tarczycą lepiej jak jod jest w suplach. Też mam niedoczynność tarczycy.
A moja endo kazała mi odstawićTak, dla osób z chora tarczycą lepiej jak jod jest w suplach. Też mam niedoczynność tarczycy.