reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

U mnie punkty strategiczne to labo, lumpeksy i biedronka 🤣 no częstym gościem jestem 😇😇😇
Co do bety, to już ja miałam w koszyku wczoraj, bo ta promka była, ale się w głowę popukałam 😆
To ja dzisiaj i ogolnie jesli chodzi o bete. Z corka badalam… 8 dni pod rzad. Zmienialam tylko punkty 🙊 ale oba maja to samo miejsce docelowe czyli badanie jest wykonywane w szpitalu.
Pay Day Money GIF by Originals

reklama
Podejrzanie to wygląda 😀

Nie chce się nakręcać, bo już mi się śniły 2 kreski w tym cyklu, że we śnie (😅🤦🏻‍♀️) chciałam sprawdzać czy to test na bhcg czy na lh.
Potem robiłam przed terminem, nie wyszło nic i niesmak mi pozostał. Więc chyba wolałabym dostać w końcu normalny, zwykły okres.

Matko laski ale poszalałyście, nadrabiałam was przez ostatnie dni ale co przeczytałam 10 stron to wy kolejne 15 natrzaskalyscie xd
Już nic nie odpisuje na wcześniejsze posty, ale postaram się być na bieżąco. Tylko teraz siedzę na wakacjach i różnie to bywa.
Przylecialam to zrobiłam test dla świętego spokoju i pierwszy raz w życiu wyszedł mi chujocien, tak więc chcąc pić alko ze spokojną głową poleciałam tu do apteki po test, dostałam jakiś made in China i to o czułości 25 i on już nic nie pokazał. Brzuch już boli od wczoraj, także okres lada moment będzie.

reklama
Do góry