reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dziewczyny a mozliwe ze to byla biochemiczna? Czy raczej test falszywka? Moze zeby dac zarys: sroda (8 dpo) beta 0. Wczoraj plamienie i krew na palcu, na zewnatrz nic, u gina nic. Endometrium grube. Wieczorem ten test. Dzisiaj 10 dpo, na wkladce czysto, test bialy.
Oj nie, na biochem za szybko. Nawet nie zdążyło by się tam podziałać. Skoro tylko jeden test byk z kreską to moim zdaniem to fałszywy test skoro dzisiejszy jest biały. Biochem mogłabyś ocenić jakbyś miała kilka pozytywnych testów, betę pozytywną a potem testy by jaśniały, tak jak u mnie.

reklama
Też jestem kocią matką, znam ten temat. 😁 Czekamy na powtórkę! 🩷
A to mój kotek grzecznie czeka i śpi aż wstaniemy, wtedy dostaje jedzenie ok 8 przed wyjściem do przedszkola i pracy 😁 o dzisiaj rano tak spał u córki w łóżku przy nogach 🥰

Załączniki

• IMG20250522072736_BURST000_COVER_47939490.jpg
    IMG20250522072736_BURST000_COVER_47939490.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry