reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
U mnie 14 tydzień skończonyDziewczyny, w którym tygodniu przeszły wam takie mega uporczywe mdłości ? Targa mną cokolwiek zjem, nawet suchy chleb mi nie wchodzi. Jak było u was ?
Devin
Moderator
U mnie jakos jak wchodzilam w 2 trymestrDziewczyny, w którym tygodniu przeszły wam takie mega uporczywe mdłości ? Targa mną cokolwiek zjem, nawet suchy chleb mi nie wchodzi. Jak było u was ?
amusedxxx
Moderator
po wejściu w drugi trymestr już zaczynało się robić coraz lepiejDziewczyny, w którym tygodniu przeszły wam takie mega uporczywe mdłości ? Targa mną cokolwiek zjem, nawet suchy chleb mi nie wchodzi. Jak było u was ?
anyżowa
Cały pierwszy trymestr był dla mnie ciężki w temacie mdłości. Około 13 tc mi przeszło i od tej pory na nowo zaczęłam się cieszyć jedzeniem.Dziewczyny, w którym tygodniu przeszły wam takie mega uporczywe mdłości ? Targa mną cokolwiek zjem, nawet suchy chleb mi nie wchodzi. Jak było u was ?
Lea2022
Moderator
Wcale. Wymiotowałam do końca ciąży i nadal mnie mdli przy każdym karmieniuDziewczyny, w którym tygodniu przeszły wam takie mega uporczywe mdłości ? Targa mną cokolwiek zjem, nawet suchy chleb mi nie wchodzi. Jak było u was ?
Właśnie tak miałam z synem i bardzo się boję powtórki ;-( oby tym razem los był łaskawszy.Wcale. Wymiotowałam do końca ciąży i nadal mnie mdli przy każdym karmieniu![]()
Gosia0132
Mi pomogły tab. Nie na każdego równo działająWłaśnie tak miałam z synem i bardzo się boję powtórki ;-( oby tym razem los był łaskawszy.
Jakie ? Są bez recepty ?Mi pomogły tab. Nie na każdego równo działają![]()
reklama
Hermeneg
Jakie ? Są bez recepty ?
Nie wiek czy o te chodzi Gosi ale u mnie dużo koleżanek brało Xonvea