reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Miala byś zastosowana selekcja czyli ICSI (do decyzji embriologow), ze wzgledu na 3 biochemy z poprzedniej procedury pod rząd. Bez selekcji mieliśmy pierwszym razem 2 a kolejnym 3 zarodki, więc coś poszło ewidentnie nie tak.
no ja miałam pobranych 11, 10 dojrzałych i z tych 10 3 zapłodnione icsi, a 7 ivf. I z icsi mam dwa zarodki zamrożone a z ivf w brzuszku. Statystyka u mnie znacznie lepsza jeżeli chodzi o metodę zapłodnienia.
Kurczę, a suplujesz się, na poprawę jakości komórek.
Ja myślę że u mnie zmiana leków i suple dały dobry efekt. Bo dla mnie 3 zarodki z 10 to i tak zajebioza.

reklama
no ja miałam pobranych 11, 10 dojrzałych i z tych 10 3 zapłodnione icsi, a 7 ivf. I z icsi mam dwa zarodki zamrożone a z ivf w brzuszku. Statystyka u mnie znacznie lepsza jeżeli chodzi o metodę zapłodnienia.
Kurczę, a suplujesz się, na poprawę jakości komórek.
Ja myślę że u mnie zmiana leków i suple dały dobry efekt. Bo dla mnie 3 zarodki z 10 to i tak zajebioza.
Do tej pory bralam tylko witaminy, mój lekarz nie zalecał mi niczego brać. Ale jeśli z tego zarodka nic nie będzie to wdrożę suplementacje, o ktorej już było tu na grupie.

Do tej pory bralam tylko witaminy, mój lekarz nie zalecał mi niczego brać. Ale jeśli z tego zarodka nic nie będzie to wdrożę suplementacje, o ktorej już było tu na grupie.
mi też nie zalecał, sama brałam. Nie mówił nawet nic o możliwości poprawy jakości komorek jajowych….

Ale wiesz, potrzeby jest ten jeden! 🩷 mam nadzieję że to ten😍😍😍

Bardzo się boje ;-( wstałam dzisiaj rano poszłam do toalety i okazuje się, że mam różowe plamienie... lekarz przyjmuje do od 15 ;-( nie chce panikować ale nie ukrywam ,że się wystraszyłam...
ojjj wiem co czujesz. Ja cały weekend w stresie bo miałam jednorazowe mocne ukłucie ze aż zgięło mnie w pół, a wieczorem brązowe plamienie. Myślałam że już po wszystkim :( ale dzisiaj byłam na usg rano i kropek ma się świetnie, serduszko bije, krwiaków nie ma :) bierzesz jakieś leki dopochwowo?

Bardzo się boje ;-( wstałam dzisiaj rano poszłam do toalety i okazuje się, że mam różowe plamienie... lekarz przyjmuje do od 15 ;-( nie chce panikować ale nie ukrywam ,że się wystraszyłam...
Też tak miałam, najpierw jasno różowe, później brązowe i w sumie trwa to do dzisiaj. Na USG wszystko było w porządku i lekarz stwierdził, że prawdopodobnie to jakiś mały krwiaczek. Chat w ogóle mi powiedział jak z nim gadałam, że plamienia w ciąży to mimo wszystko dość częsta przypadłość. Więc póki co nie ma co się stresować, ale na pewno warto to skonsultować ❤️

ojjj wiem co czujesz. Ja cały weekend w stresie bo miałam jednorazowe mocne ukłucie ze aż zgięło mnie w pół, a wieczorem brązowe plamienie. Myślałam że już po wszystkim :( ale dzisiaj byłam na usg rano i kropek ma się świetnie, serduszko bije, krwiaków nie ma :) bierzesz jakieś leki dopochwowo?
Biorę utrogestan 200 x3

reklama
To na kiedy termin?😍

Do góry