reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Pozbędę się wszystkich w sobotę ale w sobotę to mogę być już po. Na paczkomat też przyjdą najszybciej w piątek. Do dupy na raki. Dziś działam wieczorkiem i tyle. Płodne -nie płodne, dziś działamy. W środę nie ma mojego więc później w czwartek i piątek. A w sobotę jak pojadą sobie wszyscy to chyba zrobię orgie. ;P
Na Allegro są testy owulacyjne Testeo, sprzedawca przy zamówieniu do 13:00 wysyła od razu. ja z nich korzystam. Nie jest to jakość easy home, ale na pewno wyglądają milion razy lepiej niż horien i są strumieniowe, mają też dobrą cenę. Ja bym zamówiła, miałabyś na jutro u siebie i głowę spokojną, że nic nie przegapisz :-)

reklama
Kupiłam żel na ten cykl.
Ferti coś tam. Miał niby emitować śluz płodny, więc myślałam że będzie taki glutkowaty raczej a jest taki rzadki i w dodatku jakby lepki. Nie wiem czy się przydał, bo łykałam wiesiołek od początku miesiączki więc miałam w tym cyklu chyba najlepszy śluz jak kiedykolwiek, no ale chciałam wytestować i nie wiem. No taki sobie bardzo, ale może przyda się na poślizg na inne dni. 🤷🏻‍♀️ Nie wiem czy polecam, chyba nie. 🙈
Fertilsafe Plus? Czy FertiLilly? ;-) Ja Fertilsafe polecam bardzo, na pewno nie zaszkodził :D

Ja miałam jeszcze te owulacyjne. Też się dobrze sprawują.
Screenshot_20250603_103328_Allegro.jpg

A ja mam inne pytanie. Jaki jest Wasz stosunek do alkoholu podczas starań? Odstawiłam alkohol ponad pół roku temu. Za każdym razem jak sobie pomyślę, że może tym razem wypiję z koleżankami drinka to zaraz mam przed oczami, że może akurat coś się dzieje dobrego w mojej macicy. Wtedy rezygnuję, żeby nie myśleć, że to przez alkohol nic się nie wydarzyło :p
Hmmm nie rezygnuje. W pierwszej ciazy jak jeszcze nie wiedziałam że jestem wypiłam sporo i na drugi dzień miałam kaca stulecia. Pozytyw tydzień później, wyrzuty sumienia? Miałam ale skąd mogłam wiedzieć że zaszłam, za wcześnie było na testy. Czy były konsekwencje? Ciężko stwierdzić czy alkohol się przyczynił do problemów w ciąży czy raczej to wina mojego organizmu

A ja mam inne pytanie. Jaki jest Wasz stosunek do alkoholu podczas starań? Odstawiłam alkohol ponad pół roku temu. Za każdym razem jak sobie pomyślę, że może tym razem wypiję z koleżankami drinka to zaraz mam przed oczami, że może akurat coś się dzieje dobrego w mojej macicy. Wtedy rezygnuję, żeby nie myśleć, że to przez alkohol nic się nie wydarzyło :p
okazjonalnie wypije, właśnie jeśli spotykam się z jakimiś koleżankami to dlaczego nie ☺️

reklama
Do góry