reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Zrobiłam kolejny test owu tak jak pisaliście, jest cień cienia w cieniu. Może jednak będzie owu ale później. Zwykle mam 12/13dc a dziś jest 12. Matko naturo, nie torturuj mnie. Co do pracy rozumiem Cię, też nie wyobrażam sobie zostać bez wypłaty w ciąży, a później jak żyć z małym dzieckiem zanim wrócę do roboty. Ludzie się dziwia, że kobiety coraz później się decydują na dzieci, ale trzeba mieć stabilna pracę bo za coś trzeba żyć.
A może kup sobie inne testy żeby wiedzieć na czym stoisz? Bo robisz te nieszczęsne horien?

reklama
Więcej nie kupię tego g. Radziliście inaczej ale byłam mądrzejsza i mam... Ale przecież to ostatnie owulaki, następna będzie już ciąża.. mam nadzieję

Załączniki

• IMG_20250603_095827897.jpg
    IMG_20250603_095827897.jpg
    2,8 MB · Wyświetleń: 52
A może kup sobie inne testy żeby wiedzieć na czym stoisz? Bo robisz te nieszczęsne horien?
Tak, te... To jakiś dramat, robiłam zakupy i po prostu je wzięłam bo dokładnie tyle mi brakowało do darmowej wysyłki. A na tym zadupiu mam jedną aptekę gdzie sympatyczna Pani powie wszytskim dookoła co ja kupowałam, a pytań jak wyszło nie zniosę. Ostatnio mi wywaliła( tydzień wcześniej brałam test) ; o i jak test? -negatywny. - to chyba dobrze. - no nie. ... Cała kolejka gapi się na mnie, a ja wkurw na poziomie milion. Tak mnie zaskoczyła tym pytaniem, że nawet jej nie opierd. Dopiero w samochodzie wpadłam na to, że trzeba było babę ustawić.

Tak, te... To jakiś dramat, robiłam zakupy i po prostu je wzięłam bo dokładnie tyle mi brakowało do darmowej wysyłki. A na tym zadupiu mam jedną aptekę gdzie sympatyczna Pani powie wszytskim dookoła co ja kupowałam, a pytań jak wyszło nie zniosę. Ostatnio mi wywaliła( tydzień wcześniej brałam test) ; o i jak test? -negatywny. - to chyba dobrze. - no nie. ... Cała kolejka gapi się na mnie, a ja wkurw na poziomie milion. Tak mnie zaskoczyła tym pytaniem, że nawet jej nie opierd. Dopiero w samochodzie wpadłam na to, że trzeba było babę ustawić.
Poczekaj, a rossmann? Tam też są owulaki. :-) Kasujesz na samoobsługowej i do widzenia :D Szkoda żebyś przegapiła na tych horienach jak @Lunaa09

Więcej nie kupię tego g. Radziliście inaczej ale byłam mądrzejsza i mam... Ale przecież to ostatnie owulaki, następna będzie już ciąża.. mam nadzieję
No one są tragiczne...ja dokupiłam wtedy w rossku 5 owulacyjnych i one całkiem inaczej się wybarwiały...
Ja zamówiłam te z domowego laboratorium i 3 pinki płytkowe, bo były za 3,70 😆 ma być ciąża to pokaza...

Poczekaj, a rossmann? Tam też są owulaki. :-) Kasujesz na samoobsługowej i do widzenia :D Szkoda żebyś przegapiła na tych horienach jak @Lunaa09
Mam 20km do Rossmana. Nie urwę się z roboty a później mam kociokwik w domu, ale tego nie chcę opowiadać bo remont i teściowie z wizytą to coś o czym chce zapomnieć.

Pozbędę się wszystkich w sobotę ale w sobotę to mogę być już po. Na paczkomat też przyjdą najszybciej w piątek. Do dupy na raki. Dziś działam wieczorkiem i tyle. Płodne -nie płodne, dziś działamy. W środę nie ma mojego więc później w czwartek i piątek. A w sobotę jak pojadą sobie wszyscy to chyba zrobię orgie. ;P

A ja mam inne pytanie. Jaki jest Wasz stosunek do alkoholu podczas starań? Odstawiłam alkohol ponad pół roku temu. Za każdym razem jak sobie pomyślę, że może tym razem wypiję z koleżankami drinka to zaraz mam przed oczami, że może akurat coś się dzieje dobrego w mojej macicy. Wtedy rezygnuję, żeby nie myśleć, że to przez alkohol nic się nie wydarzyło :p

reklama
Kupiłam żel na ten cykl.
Ferti coś tam. Miał niby emitować śluz płodny, więc myślałam że będzie taki glutkowaty raczej a jest taki rzadki i w dodatku jakby lepki. Nie wiem czy się przydał, bo łykałam wiesiołek od początku miesiączki więc miałam w tym cyklu chyba najlepszy śluz jak kiedykolwiek, no ale chciałam wytestować i nie wiem. No taki sobie bardzo, ale może przyda się na poślizg na inne dni. 🤷🏻‍♀️ Nie wiem czy polecam, chyba nie. 🙈

Do góry