Dziewczyny dziękuję za Wasze odpowiedzi
Dupka biorę bo w poprzedniej ciąży miałam progesteron na poziomie 11, więc później, "po wszystkim" będąc na kontroli u mojej gin, stwierdziła że następnym razem w ciąży duphaston włączymy tak w razie "w" aby ten progesteron nie spadał i aby wszystko się rozwijało.
Mam znajomą która pracuje w aptece, więc od niej załatwiłam dupka, a receptę mam jej dostarczyć po wizycie.
Dziś mam jeszcze dzwonić do miejsca gdzie przyjmuje moja lekarka czy czasem nie zwolnił się jakiś termin na najbliższy poniedziałek. Może akurat coś się uda
Poza tym lekko pobolewa mnie podbrzusze, ale nie tak jak na okres, raczej jakby tam się wszystko rozciągało...cycki bolą mnie niesamowicie i czasem mnie po prostu zmuli, ale póki co bez wymiotów. To na razie moje jedyne bolączki ciążowe
Pocieszyłyście mnie Waszymi słowami, muszę naprawdę wyluzować i zacząć normalnie funkcjonować, chociaż nie jest to łatwe mając na koncie poronienie i świadomość od jakiego momentu wtedy zaczęli się wszystko puść... Ale tak jak mówicie - po przekroczeniu pewnych wartości bhcg po prostu trzeba sobie odpuścić dalsze wyniki i cieszyć się własnym stanem.
Wszystkim nam tutaj życzę duuużo dobrego i samych szczęśliwych rozwiązań