aurii_orelii
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda
Jak się czujecie z maluszkiem?To prawdaNiby ten czas staraniowy się ciągnął w nieskończoność, ale ciąża przeleciała nie wiem kiedy
![]()
Ooo ja wspanialeHej, byłam wcześniej na kreskachmoże ktoś mnie kojarzy
W końcu znam zakończenie swojej historii, więc mam odwagę się "pochwalić"Starania ponad 4 lata, różne zabiegi medyczne zbliżające do "celu", ale bez efektu, nieudane in vitro, morze łez, terapia, samotność... Badania immunologiczne mówiły, że zajście w ciążę może być niemożliwe
Udało się dwa razy, ale zaraz roniłam.
W końcu się udało bez specjalnego leczenia immuno, coś zaskoczyło i od 1.05.2025 tulę swoją córeczkę Marcelinkę(nie, nie odpuściłam
)
Rok temu traciłam wiarę, że kiedykolwiek..... a teraz mam wszystko - oprócz czasu wolnego dla siebie
To tak w skrócie.
Gratuluję wszystkim Mamom, które się w końcu doczekały oraz trzymam kciuki za przyszłe
Jeśli mogę wywołać, ciepło myślę o @LadyCaroi przesyłam Ci ogrom siły, jesteś Turbo dzielną babką!
Oraz o @aurii_orelii - gratulacje Twixów, daj znać jak Ci leci![]()
Ale ten czas biegnie. To kiedy świętujecię ?Ooo ja wspanialegratulacje
![]()
U nas dobrze, dziękuję
Twixy są super, za chwilkę kończymy rok![]()
Wspaniałe wiadomościHej, byłam wcześniej na kreskachmoże ktoś mnie kojarzy
W końcu znam zakończenie swojej historii, więc mam odwagę się "pochwalić"Starania ponad 4 lata, różne zabiegi medyczne zbliżające do "celu", ale bez efektu, nieudane in vitro, morze łez, terapia, samotność... Badania immunologiczne mówiły, że zajście w ciążę może być niemożliwe
Udało się dwa razy, ale zaraz roniłam.
W końcu się udało bez specjalnego leczenia immuno, coś zaskoczyło i od 1.05.2025 tulę swoją córeczkę Marcelinkę(nie, nie odpuściłam
)
Rok temu traciłam wiarę, że kiedykolwiek..... a teraz mam wszystko - oprócz czasu wolnego dla siebie
To tak w skrócie.
Gratuluję wszystkim Mamom, które się w końcu doczekały oraz trzymam kciuki za przyszłe
Jeśli mogę wywołać, ciepło myślę o @LadyCaroi przesyłam Ci ogrom siły, jesteś Turbo dzielną babką!
Oraz o @aurii_orelii - gratulacje Twixów, daj znać jak Ci leci![]()
26 sierpniaAle ten czas biegnie. To kiedy świętujecię ?
o raju jak to zleciało26 sierpnia![]()