reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

reklama
Hej, byłam wcześniej na kreskach😊 może ktoś mnie kojarzy :)
W końcu znam zakończenie swojej historii, więc mam odwagę się "pochwalić"😉 Starania ponad 4 lata, różne zabiegi medyczne zbliżające do "celu", ale bez efektu, nieudane in vitro, morze łez, terapia, samotność... Badania immunologiczne mówiły, że zajście w ciążę może być niemożliwe🙂↕️ Udało się dwa razy, ale zaraz roniłam.
W końcu się udało bez specjalnego leczenia immuno, coś zaskoczyło i od 1.05.2025 tulę swoją córeczkę Marcelinkę 🥰 (nie, nie odpuściłam💩)
Rok temu traciłam wiarę, że kiedykolwiek..... a teraz mam wszystko - oprócz czasu wolnego dla siebie😃

To tak w skrócie.
Gratuluję wszystkim Mamom, które się w końcu doczekały oraz trzymam kciuki za przyszłe 😍
Jeśli mogę wywołać, ciepło myślę o @LadyCaro 😘 i przesyłam Ci ogrom siły, jesteś Turbo dzielną babką! 🔥🥰
Oraz o @aurii_orelii - gratulacje Twixów, daj znać jak Ci leci 😊

Ostatnia edycja:
Do góry