reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja rowniez czekam na wyniki biopsji i siedzę wlasnie w klinice, mamy dziś dwie wizyty, mąż wlasnie jest u androloga, a o 11.20 mamy wizytę związana z kwalifikacja do 2 procedury. Liczę, ze we wrześniu wystartujemy, chyba ze androlog stwierdzi, ze jednak warto jeszcze wyniki podciągnąć, to wtedy dopiero za 3 miesiące.

reklama
Witaj w klubie.... idziemy od początku podobnie. U mnie niewiadoma, bo czekam na okres a w przyszłym tygodniu wyjeżdżam. Więc jeżeli okres przyjdzie wcześniej niż w niedzielę, to histero pewnie koniec sierpnia/wrzesień... i znowu się wszystko przesuwa.
ja we wtorek wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu, czekam teraz na okres i zaczynam antykoncepcję. 12.08 histeroskopia. Potem czekam na wynik biopsji cały czas biorąc anty i jak dostanę wynik i będzie zielone światło, dopiero odstawiam anty, czekam na krwawienie z odstawienia i zaczynam estrofem.
A, i teraz biorę antybiotyk. W biopsji, którą miałam wyszło mi cd138 5 sztuk, więc niby nic, ale jednak lekarz zdecydował się to przeleczyć i przy okazji histero pobrać powtórną biopsję.

Do góry