prettyinflowers
Fanka BB :)
Hej, u mojej rocznej córki wystąpiła dziwna wysypka - zauważyłam to w środę wieczorem i byłam pewna, że to po nowym płynie do płukania, w którym wyprałam jej ubrania, jak byliśmy u rodziny. Tego dnia córka zjadła też kawałek czekolady, więc to również podejrzewałam. Córka głównie miała takie krostki na nogach, na których miała spodenki prane w nowym płynie. Rano zniknęło.
Ale dzisiaj rano znowu się pojawiło to w kilku miejscach - na plecach i gdzieniegdzie na nogach. Mimo że corka juz Nie miala na sobie ubranek pranych w tamtym płynie. Co to może być? Teraz też już zniknęło. Mam wrażenie, że to się pojawia, jak ma kontakt z ciepłym, bo najwięcej corka miała po kąpieli (nie mamy nowego płynu) i dziś rano po wstaniu.
Ale dzisiaj rano znowu się pojawiło to w kilku miejscach - na plecach i gdzieniegdzie na nogach. Mimo że corka juz Nie miala na sobie ubranek pranych w tamtym płynie. Co to może być? Teraz też już zniknęło. Mam wrażenie, że to się pojawia, jak ma kontakt z ciepłym, bo najwięcej corka miała po kąpieli (nie mamy nowego płynu) i dziś rano po wstaniu.