Mój mąż jak był mlody i poszedł do psychiatry przepracować traumy, to psychiatra mal ochotę się napić i sam zapisać do specjalistyTa to juz spierdala jak mnie widzi wiec nie wiem czy zniesie pakiet![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąż jak był mlody i poszedł do psychiatry przepracować traumy, to psychiatra mal ochotę się napić i sam zapisać do specjalistyTa to juz spierdala jak mnie widzi wiec nie wiem czy zniesie pakiet![]()
W sensie do kościoła? O w życiu moja noga tam nie postanieIdz sie wyspowiadac z tego pomyslu![]()
To ta do ktorej chodze to pamieta mnie ze szpitala. Sprzed 3 latJa miałam do czynienia z psychologiem raz, ostatnio w szpitalu. Było to dla mnie miłe zaskoczenie, starała się kobita, ale ja jej bez zawahania powiedziałam, że jak będziemy dłużej rozmawiać to ona sama może psychologa zacząć potrzebować.![]()
Mozesz w myslach odpokutowac.W sensie do kościoła? O w życiu moja noga tam nie postanie![]()
A no, ale jak smutny byłby ten świat bez nas pier*olniętych.To ta do ktorej chodze to pamieta mnie ze szpitala. Sprzed 3 lat![]()
Moj maz totalne przeciwienstwo. Po prostu nie da sie z nim zycA no, ale jak smutny byłby ten świat bez nas pier*olniętych.![]()
Ufff, no to już lepiej!Mozesz w myslach odpokutowac.
I trzy razy splune przez lewe ramię?@Lunaa09 ale tylko jak powiesz trzy razy MEA CULPA! Na głos!![]()
Ale bez bicia sie jednoczesnie w piers to sie nie liczy. Chociaz pozory niech zachowa.@Lunaa09 ale tylko jak powiesz trzy razy MEA CULPA! Na głos!![]()