reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

reklama
Ja także właściwie nie wiem kto mnie pamięta 😅 nie ma określonego czasu starań, dla mnie mając syna naturalnie poczętego praktycznie za pierwszym zamachem, mój czas starań to dla mnie długo…. Na forum dołączyłam w marcu 2023, starania od stycznia 2023. Monitoringi, badania, zapalenie przydatków, całkowita niedrożność jajowodów przez wodniaki, laparoskopia, ale rzeski uszkodzone, jajowody wciąż nie spełniały swojej funkcji, ostatecznie zgłoszenie do programu ivf.
Pierwsza stymulacja przerwana nieudana…. Ostatecznie uzyskałam 0 komórek, po zbadaniu amh okazało się że w ciągu roku spadło z 1,67 do 0,67 miałam propozycję u lekarza o skróceniu czasu starań i druga procedura z Adopcją komórki. Nie zgodziłam się, mogłam spróbować na swoich jeszcze raz. Suplementacja zmiana leków i ponowna stymulacja w maju, udało się pobrać 11 komórek z 10 pęcherzyków, 3 zarodki,
Pierwszy transfer udany:) aktualnie 14 tc:)
Pamiętam, pamiętam. Gratuluję! Bardzo się cieszę, że kolejna Staraczka dołączyła do grona mamusiek. Wiadomo już jaka płeć? No i na kiedy termin? 😊

Pamiętam, pamiętam. Gratuluję! Bardzo się cieszę, że kolejna Staraczka dołączyła do grona mamusiek. Wiadomo już jaka płeć? No i na kiedy termin? 😊
termin mam na 9 luty:) ( mój tato jest z 8.02)
Po prenatalnych w 12+2 lekarz mówił że być może chłopak ale to za wcześnie, a chat gpt mówi że dziewczynka 😂 czuje dziewczynkę:) milo byłoby mieć parkę;)
Ja także bardzo się cieszę że ze staraczek z tamtego okresu tak wiele już ma swojego bobaska, lub są w ciąży. W ciąż bardzo mocno liczę i czekam na @LadyCaro 🩷🩷🩷
I czekam aż Wy zaczniecie wracać po rodzeństwo 😂

termin mam na 9 luty:) ( mój tato jest z 8.02)
Po prenatalnych w 12+2 lekarz mówił że być może chłopak ale to za wcześnie, a chat gpt mówi że dziewczynka 😂 czuje dziewczynkę:) milo byłoby mieć parkę;)
Ja także bardzo się cieszę że ze staraczek z tamtego okresu tak wiele już ma swojego bobaska, lub są w ciąży. W ciąż bardzo mocno liczę i czekam na @LadyCaro 🩷🩷🩷
I czekam aż Wy zaczniecie wracać po rodzeństwo 😂
dzięki, ale ja już sama w siebie nawet nie wierzę 😅

reklama
Do góry