Kosinka94
Moderator
A Zosia za chwilę skończy miesiąco raju jak to zleciałopamietam jak dopiero co betę i proga robiłaś
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Zosia za chwilę skończy miesiąco raju jak to zleciałopamietam jak dopiero co betę i proga robiłaś
![]()
to prawdaA Zosia za chwilę skończy miesiąc![]()
Ja Cię pamiętam, byłyśmy w podobnym okresie na kreskach.Ja także właściwie nie wiem kto mnie pamiętanie ma określonego czasu starań, dla mnie mając syna naturalnie poczętego praktycznie za pierwszym zamachem, mój czas starań to dla mnie długo…. Na forum dołączyłam w marcu 2023, starania od stycznia 2023. Monitoringi, badania, zapalenie przydatków, całkowita niedrożność jajowodów przez wodniaki, laparoskopia, ale rzeski uszkodzone, jajowody wciąż nie spełniały swojej funkcji, ostatecznie zgłoszenie do programu ivf.
Pierwsza stymulacja przerwana nieudana…. Ostatecznie uzyskałam 0 komórek, po zbadaniu amh okazało się że w ciągu roku spadło z 1,67 do 0,67 miałam propozycję u lekarza o skróceniu czasu starań i druga procedura z Adopcją komórki. Nie zgodziłam się, mogłam spróbować na swoich jeszcze raz. Suplementacja zmiana leków i ponowna stymulacja w maju, udało się pobrać 11 komórek z 10 pęcherzyków, 3 zarodki,
Pierwszy transfer udanyaktualnie 14 tc
![]()
dziękuje taki jest planJa Cię pamiętam, byłyśmy w podobnym okresie na kreskach.
Niech bombelek rośnie![]()
Mój bombelek, a raczej bombelina skończyła rok w majudziękuje taki jest plana Ty już masz swojego bąbelka
planujecie wrócić po rodzeństwo?
![]()
Ja też pamiętam, tylko nie wiem czy z kresek bo tam byłam krótko, może w innych wątkach się też udzieliłaś.Ja także właściwie nie wiem kto mnie pamiętanie ma określonego czasu starań, dla mnie mając syna naturalnie poczętego praktycznie za pierwszym zamachem, mój czas starań to dla mnie długo…. Na forum dołączyłam w marcu 2023, starania od stycznia 2023. Monitoringi, badania, zapalenie przydatków, całkowita niedrożność jajowodów przez wodniaki, laparoskopia, ale rzeski uszkodzone, jajowody wciąż nie spełniały swojej funkcji, ostatecznie zgłoszenie do programu ivf.
Pierwsza stymulacja przerwana nieudana…. Ostatecznie uzyskałam 0 komórek, po zbadaniu amh okazało się że w ciągu roku spadło z 1,67 do 0,67 miałam propozycję u lekarza o skróceniu czasu starań i druga procedura z Adopcją komórki. Nie zgodziłam się, mogłam spróbować na swoich jeszcze raz. Suplementacja zmiana leków i ponowna stymulacja w maju, udało się pobrać 11 komórek z 10 pęcherzyków, 3 zarodki,
![]()
na kreskach glownie, ale tak zdarzalo sie gdzie na innych watkach czasemJa też pamiętam, tylko nie wiem czy z kresek bo tam byłam krótko, może w innych wątkach się też udzieliłaś.
Super, że w końcu się udało. Niech rośnie zdrowy i śliny![]()
A co u Was?Ja też pamiętam, tylko nie wiem czy z kresek bo tam byłam krótko, może w innych wątkach się też udzieliłaś.
Super, że w końcu się udało. Niech rośnie zdrowy i śliny![]()
PamiętamJa także właściwie nie wiem kto mnie pamiętanie ma określonego czasu starań, dla mnie mając syna naturalnie poczętego praktycznie za pierwszym zamachem, mój czas starań to dla mnie długo…. Na forum dołączyłam w marcu 2023, starania od stycznia 2023. Monitoringi, badania, zapalenie przydatków, całkowita niedrożność jajowodów przez wodniaki, laparoskopia, ale rzeski uszkodzone, jajowody wciąż nie spełniały swojej funkcji, ostatecznie zgłoszenie do programu ivf.
![]()