KiciaKocia0
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odczytałam, po kilku minutach wedle ulotki, wtedy pojawiła się blada kreska na obu testachTest ciążowy należy odczytać tak jak to jest napisane w ulotce
No właśnie jak mi tak wyszla wczoraj na strumieniowym, to pomyślałam że błąd, ale dzisiaj wyszło tak samo na plytkowym... miesiąc temu testy tej samej firmy pokazywały mi czysto 1 kreskę, bez cienia wątpliwości, więc juz sama nie wiem, na pewno poczekam na okres za 6 dni, zrobię beta za 11 dni, ale jasne że człowiek w duchu już się chce cieszyć, pytanie czy jest czymNo więc jeśli tak to trzymam kciukibo tak widać kreskę ale bardzo bardzo słaba
Jeśli masz możliwość to najlepiej skocz sobie na betę i będzie wiadomo wtedy na 100
U mnie dokładnie tak zaczęło się TO TO! Także gratulacje!Boziu, dziewczyny, dziękuję bardzo za odpowiedź!kupię dzis test i zrobię jutro z samego rana, dzisiaj mam dostać tez Skierowanie na beta hcg, trzymajcie kciuki!
![]()