reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Aczkolwiek trochę się czuję jakby mi rodzice dziecko w brzuch włożyli, bo ostatnio tata miał urodziny i mówi, że on to by chciał na prezent wnuka albo wnuczkę. Z dwa dni później jak byli na wakacjach to ojciec wybierał zabawki dla wnucząt xD a kilka dni później dowiedziałam się że jestem w ciąży 😂

Ja mam wizytę 19.08

Też jakoś wyspać się porządnie nie umiem :( Budzę się w nocy nawet nie na siku tylko wiecznie mi niewygodnie. Wczoraj w dzień walnęłam drzemkę 3 godzinną, plus całą noc a rano ciężkie wstawanie miałam. Teraz kawkę w pracy piję. Mam nadzieję, że niedługo miną mi te zmęczenia, bo nie lubię chodzić taka jak zombie 🫣

Aczkolwiek trochę się czuję jakby mi rodzice dziecko w brzuch włożyli, bo ostatnio tata miał urodziny i mówi, że on to by chciał na prezent wnuka albo wnuczkę. Z dwa dni później jak byli na wakacjach to ojciec wybierał zabawki dla wnucząt xD a kilka dni później dowiedziałam się że jestem w ciąży 😂
🤣 to się nazywa manifestacja.
U mnie teście sobie manifestowali od dawna bo jak zobaczyli coś gdzieś „fajnego” dla dziecka to teściowa kupowała 🤣
A jeszcze nikt nie mówił o dziecku ani słowem. Zawsze było „kiedyś” „może” „teraz wesele” „ teraz dom” ale uparta była xD

Zastanawiałyście się już nad jakimiś badaniami jak nifty pro ?
Ja jeszcze nic nie wiem. Na razie podchodzę do tej ciąży z dużym dystansem. Cieszę się ogromnie, ale boję się, że wydarzy się coś złego. Póki nie dowiem się od lekarza, że wszystko wygląda dobrze to muszę na chłodno podejść. Za to mąż już wszystkie podcasty o ciąży słucha, jak pomoc przyszłej matce, jak on ma się zachowywać. No nieźle mu odwaliło 😂 nie spodziewałam się, że aż tak będzie sie wczytywał.

reklama
Do góry