reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Ja ogólnie kocham kawę ale od kilku dni nie czuję potrzeby jej picia. Wczoraj jak zrobiłam sobie kawę to piłam ją z trzy godziny😂 Zapomniałam wczoraj na noc wziąć Utrogestanu, mam nadzieję, że jednorazowe zapomnienie nic nie zrobi :(
Jak to mówią, jedna jaskółka wiosny nie czyni 😬 każdemu się może zdarzyć.

reklama
Ja ogólnie kocham kawę ale od kilku dni nie czuję potrzeby jej picia. Wczoraj jak zrobiłam sobie kawę to piłam ją z trzy godziny😂 Zapomniałam wczoraj na noc wziąć Utrogestanu, mam nadzieję, że jednorazowe zapomnienie nic nie zrobi :(
Też dostałam od lekarza i się zastanawiam po co ja mam to brac, mój prożek to 40...

Ja cały czas biorę pabi Dexamethason, acard i ten utrogestan. Tak mi kazała brać. Zobaczymy co powie w poniedziałek

kurde fajna opcja, już się umówiłam do fajnej Babki to pójdę ale później chyba skorzystam z opcji położnej albo poprowadzę ciążę na dwa fronty 😂 zobaczymy
Ja zraziłam się rok temu.
Maja sprzęt do usg z kamienia łupanego. W 7tc dostałam info, że Danka jest pustym jajem. To był wtedy mój ostatni zarodek a informacja przed sylwestrem samym.
Jak masz fajnego gin i czas to pewnie że prowadź na 2 fronty. Możesz mieć kilka książeczek ciąży 😆
Ja mam wręcz niższą :( jeśli leżę i nic nie robię to potrafię przy 30 stopniach być w dresach bo mam 35.8 i mi zimno 🤣 dlatego mimo upałów staram się nie pić zimnego
Ja mam niższą ale ja w ciążach nienawidzę upałów. Leżę właśnie pod klimą 😁
Też dostałam od lekarza i się zastanawiam po co ja mam to brac, mój prożek to 40...
Też mam duży progesteron i mam duphaston i cyclogest.
Bo moja ciąża jest prowadzona jak z in vitro mimo że z in vitro nie jest 😂

Ja cały czas biorę pabi Dexamethason, acard i ten utrogestan. Tak mi kazała brać. Zobaczymy co powie w poniedziałek
Acard ja do 36tc a heparynę do końca i lepiej ją znoszę jak poprzednio. Aż sama jestem zaskoczona - ale jestem też grubsza i mam gdzie się kłuć 🤭

reklama
Do góry