reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Dziewczyny bo ja jestem zielona. Jak wczoraj zrobiłam test owu i druga kreska była taka dość ciemna, a dzisiaj jest bledsza to źle? Na pewno owulacji jeszcze nie było bo za wcześnie. To tak się może wahać raz tak raz tak? Czy to nie jest tak że im bardziej ciemnieje tym bliżej? 🙄

Załączniki

• 20250820_155009.jpg
    20250820_155009.jpg
    612,8 KB · Wyświetleń: 22
  • 20250821_130833.jpg
    20250821_130833.jpg
    669,5 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Dziewczyny bo ja jestem zielona. Jak wczoraj zrobiłam test owu i druga kreska była taka dość ciemna, a dzisiaj jest bledsza to źle? Na pewno owulacji jeszcze nie było bo za wcześnie. To tak się może wahać raz tak raz tak? Czy to nie jest tak że im bardziej ciemnieje tym bliżej? 🙄
Może się wahać, jak najbardziej. :) Który dziś dc? :)

Może się wahać nawet w zależności ile płynów wypiłaś, więc spokojnie rób dalej

Cześć dziewczyny 😊
my dzisiaj wróciliśmy z namiotów omg ale miałam reset i relaks 🥹 trochę Was podczytywałam 😁
Teraz już wracam do życia

U mnie dzisiaj 9dpo i kombo objawów cały czas 😅 wczoraj miałam silne bóle, cały czas albo mnie pociągnie albo zakuję. 2 razy na namiotach się z bzdury rozpłakałam, rozchwiana emocjonalnie 😁 no jak w niedzielę nie wyjdzie II kreska to ja nie wiem 😅😅😅

A 19. 08 też robiłaś? Tak jak dziewczyny piszą może to ilość płynów, ale też fakt, ze jak ciemnieje to jeden test na dzień to za mało. Peak mógł być w nocy i juz lh spada.

Cześć dziewczyny 😊
my dzisiaj wróciliśmy z namiotów omg ale miałam reset i relaks 🥹 trochę Was podczytywałam 😁
Teraz już wracam do życia

U mnie dzisiaj 9dpo i kombo objawów cały czas 😅 wczoraj miałam silne bóle, cały czas albo mnie pociągnie albo zakuję. 2 razy na namiotach się z bzdury rozpłakałam, rozchwiana emocjonalnie 😁 no jak w niedzielę nie wyjdzie II kreska to ja nie wiem 😅😅😅
A nie chcesz sobie wcześniej zatestować? :D Już mogłoby coś wyjść! :D

No tak jak Dziewczyny piszą, być może mocz miałaś mocno rozcieńczony i stąd kreska słabsza lub już jest po piku i po prostu poziom lh spada u mnie spadł w ciągu paru godzin i kreskę już miałam słabszą. Dobrze jest robić testy częściej w ciągu dnia

Dopiero 14dc dzisiaj, skoki temperatury mam tak najwcześniej 18-20 dzień. Dlatego też nie zaczynałam wcześniej testować.
Jak dla mnie ta ciemniejsza kreska i tak wygląda na jeszcze daleką do piku (pisałaś chyba, że miewasz późniejsze owulacje). LH wydziela się skokowo, także może być tak, że raz masz jaśniejszą, raz ciemniejszą. Jak chcesz być spokojniejsza to rób sobie dwa razy dziennie :)

reklama
Do góry