reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Spałam dobre 12h w nocy, wstałam o 10 a o 12 już znowu była drzemka, bo nie mogłam utrzymać oczu otwartych 🙈
Moja kotka jest przeszczęśliwa bo mamy teraz podobny tryb życia: cały dzień śpimy razem w łóżku, robimy chwilowe przerwy na śniadanie, obiad i kolację. 😸 Kotka jest tak niesamowicie zadowolona, że tyle spędzamy razem czasu i że znalazła kogoś, kto razem z nią może współuczestniczyć w jej ulubionym hobby (tzn. drzemce)

Moja kotka jest przeszczęśliwa bo mamy teraz podobny tryb życia: cały dzień śpimy razem w łóżku, robimy chwilowe przerwy na śniadanie, obiad i kolację. 😸 Kotka jest tak niesamowicie zadowolona, że tyle spędzamy razem czasu i że znalazła kogoś, kto razem z nią może współuczestniczyć w jej ulubionym hobby (tzn. drzemce)
Mój kot tak samo 😂 jest przeszczęśliwy, a będzie jeszcze bardziej jak zacznę l4. On jest taki, że jak wstanę to miauczy i mnie woła do łóżka 😂 żeby mieć partnera w lenistwie 😆

Dziewczyny, a jak u Was z seksem? U nas od miesiąca nic nie było i mąż już lekko nabuzowany 😆 wystarczy że się przebieram a on gotowy do działania, ale ja nie mam kompletnie ochoty, ciągle mi niedobrze, brzuch ciągnie… trochę mi z tym źle, że go nie „zaspokajam” tym bardziej świeżo po ślubie ale z drugiej strony nie chce robić coś wbrew sobie, mam jakiś lęk że coś tam uszkodzimy 🙃 nie wiem sama

Dziewczyny, a jak u Was z seksem? U nas od miesiąca nic nie było i mąż już lekko nabuzowany 😆 wystarczy że się przebieram a on gotowy do działania, ale ja nie mam kompletnie ochoty, ciągle mi niedobrze, brzuch ciągnie… trochę mi z tym źle, że go nie „zaspokajam” tym bardziej świeżo po ślubie ale z drugiej strony nie chce robić coś wbrew sobie, mam jakiś lęk że coś tam uszkodzimy 🙃 nie wiem sama
w ciążach libido +1000 więc to stary zwiewa przede mną 😂
Nic nie uszkodzisz ale też nie robiłabym czegoś w brew sobie

reklama
Do góry