Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja się boję kupować cokolwiek żeby nie bolało bardziej jak nie wyjdzie chociaż czasem bardzo kusi, bo codziennie oglądam wózki![]()
Niestety nie zawsze i nie wszytskie. Jesteśmy w trakcie diagnostyki bo nie wiadomo czy da się coś z tym zrobić. Niektórzy mężczyźni mogą być stale bezpłodni, albo cierpieć na bezpłodność wtórna. Niektóre przyczyny da się usunąć bądź skorygować ale niektóre... Pocieszam się tym, że coś tam pływa znaczy, że nie jest to totalna klapa.Ale to nie jest tak, że u faceta dość łatwo jest te wyniki poprawić? W każdym razie trzymam kciuki.![]()
Ja ostatnio właśnie wymyśliłam, że jak się uda i będę mogła przekazać mężowi nowinę, że będziemy mieli dziecko, to dam mu body naszego lokalnego klubu piłkarskiego, bo kochamy nogę i dołączę liścik „nie mogę się doczekać, aż zabierzesz mnie na mój pierwszy mecz, tato”U mnie czekają na męża malutkie skarpeteczki z napisem "IDAD". Kupiłam je jakoś na początku ubiegłego roku jak miałam jescze nadzieję, że szybko nam pójdzie
![]()
Ja ostatnio właśnie wymyśliłam, że jak się uda i będę mogła przekazać mężowi nowinę, że będziemy mieli dziecko, to dam mu body naszego lokalnego klubu piłkarskiego, bo kochamy nogę i dołączę liścik „nie mogę się doczekać, aż zabierzesz mnie na mój pierwszy mecz, tato”![]()
A probowalas kiedys wydobywac skret?Mi się maski z only bio nie sprawdzają. Ale ja mam mocno falowane włosy, które są raczej puchem. Ostatnio fryzjerka mi poleciła fajny olejek, kosztuje 80zł ale to jedyne co u mnie działa i je trochę wygładza.
Haha, no u nas piłka nożna jest odmieniana przez wszystkie przypadki. Regularnie chodzimy na mecze, ciągle w TV u nas jakiś mecz leci, a jak nie mecz to FIFA jest granaJaki super pomysł!
Odgapiłabym z rozkoszą bo jestem fanką piłki nożnej no ale mój mąż z tych co to gdy ja oglądam mecz reprezentacji to pyta którzy to nasi![]()
Haha, no u nas piłka nożna jest odmieniana przez wszystkie przypadki. Regularnie chodzimy na mecze, ciągle w TV u nas jakiś mecz leci, a jak nie mecz to FIFA jest grana. Więc jest ciekawie