reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

To ja się boję kupować cokolwiek żeby nie bolało bardziej jak nie wyjdzie chociaż czasem bardzo kusi, bo codziennie oglądam wózki 😅

reklama
To ja się boję kupować cokolwiek żeby nie bolało bardziej jak nie wyjdzie chociaż czasem bardzo kusi, bo codziennie oglądam wózki 😅

Też już czasem oglądam żeby się zaznajomić z kosztami 😂

Ja mam umowę z trzema kumpelami, że jeśli mnie się nie uda to skarpeteczki o których pisałam powyżej przekazuję tej której się uda pierwszej.
Jeśli nic się u mnie nie zmieni w tej kwestii to na kwiecień szykuje paczkę dla jednej z nich 🥹🥰

Ale to nie jest tak, że u faceta dość łatwo jest te wyniki poprawić? W każdym razie trzymam kciuki. ✊🏻
Niestety nie zawsze i nie wszytskie. Jesteśmy w trakcie diagnostyki bo nie wiadomo czy da się coś z tym zrobić. Niektórzy mężczyźni mogą być stale bezpłodni, albo cierpieć na bezpłodność wtórna. Niektóre przyczyny da się usunąć bądź skorygować ale niektóre... Pocieszam się tym, że coś tam pływa znaczy, że nie jest to totalna klapa.

U mnie czekają na męża malutkie skarpeteczki z napisem "I ❤️ DAD". Kupiłam je jakoś na początku ubiegłego roku jak miałam jescze nadzieję, że szybko nam pójdzie 😅
Ja ostatnio właśnie wymyśliłam, że jak się uda i będę mogła przekazać mężowi nowinę, że będziemy mieli dziecko, to dam mu body naszego lokalnego klubu piłkarskiego, bo kochamy nogę i dołączę liścik „nie mogę się doczekać, aż zabierzesz mnie na mój pierwszy mecz, tato” 🥹🥹🥹🥹

Ja ostatnio właśnie wymyśliłam, że jak się uda i będę mogła przekazać mężowi nowinę, że będziemy mieli dziecko, to dam mu body naszego lokalnego klubu piłkarskiego, bo kochamy nogę i dołączę liścik „nie mogę się doczekać, aż zabierzesz mnie na mój pierwszy mecz, tato” 🥹🥹🥹🥹

Jaki super pomysł! 🥹❤️
Odgapiłabym z rozkoszą bo jestem fanką piłki nożnej no ale mój mąż z tych co to gdy ja oglądam mecz reprezentacji to pyta którzy to nasi 😂😅

Jaki super pomysł! 🥹❤️
Odgapiłabym z rozkoszą bo jestem fanką piłki nożnej no ale mój mąż z tych co to gdy ja oglądam mecz reprezentacji to pyta którzy to nasi 😂😅
Haha, no u nas piłka nożna jest odmieniana przez wszystkie przypadki. Regularnie chodzimy na mecze, ciągle w TV u nas jakiś mecz leci, a jak nie mecz to FIFA jest grana 😂. Więc jest ciekawie

A ja kurde nic nie zaplanowalam! W sensie nawet o tym nie pomyslalam, musze cos fajnego ogarnac, co by mial w tym troche funu :D narazie dzielnie lyka witaminy i poki co narzekal tylko raz 😂

reklama
Poczytam jak informujecie albo planujecie to zrobić 🥺😁 ja w pierwszej ciąży kupiła na szybko czapkę i skarpetki totalnie mnie wówczas pozytywna beta zaskoczyła. A w drugiej już nie było żadnej magii, ledwo cień na teście a chwilę później pojechaliśmy razem na betę 🫣

Do góry