reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Witam się dzis dziewczyny, w końcu oddałam krew do pappy 🥳 jutro skocze na badania i z glowy, akurat wykorzystam dwa dni wolnego 😁
Zdecydowanie lepiej się czuje, wiec i wieczorem w końcu tv obejrzę i dłużej posiedzę, trochę różnych spraw mam na głowie w najbliższych dniach i chciałabym w końcu mieć dzień takiego całkowitego luzu, ale się nie da 😏
Ja się czujecie?

reklama
Ja dziś się witam z oddziału szpitalnego;(
Pojawiło się plamienie, niewielkie ale wywołalo atak paniki. Mój pierwszy w życiu. Coś okropnego.
Jestem już po badaniu. Z Bobkiem wszystko ok., lekarka wychwyciła jakiś krwiak i to najprawdopodobniej on. Dołożyła do mojego całego zestawu leków tylko duphaston- bo już więcej opcji nie ma. I nakaz leżenia.

Hej laseczki, ja dzisiaj też czuje się niebo lepiej. Ogólnie dzień w dzień okropne mdłości, do tego najbardziej dokuczają mi wzdęcia, czy ktoś też jeszcze się z tym boryka? Jak sobie radzicie?
Aa i proszę mnie zapisać TP 9.04 :)

Hej laseczki, ja dzisiaj też czuje się niebo lepiej. Ogólnie dzień w dzień okropne mdłości, do tego najbardziej dokuczają mi wzdęcia, czy ktoś też jeszcze się z tym boryka? Jak sobie radzicie?
Aa i proszę mnie zapisać TP 9.04 :)
Ja też mam okropne wzdęcia, też chętnie się dowiem jak sobie z Nimi radzicie bo szczególnie wieczorem jest tragedia 🙉

Ja dziś się witam z oddziału szpitalnego;(
Pojawiło się plamienie, niewielkie ale wywołalo atak paniki. Mój pierwszy w życiu. Coś okropnego.
Jestem już po badaniu. Z Bobkiem wszystko ok., lekarka wychwyciła jakiś krwiak i to najprawdopodobniej on. Dołożyła do mojego całego zestawu leków tylko duphaston- bo już więcej opcji nie ma. I nakaz leżenia.
Będzie dobrze;) też tak miałam tydzien leżałam i po krwiaku ani śladu nie było;)

Witam się dzis dziewczyny, w końcu oddałam krew do pappy 🥳 jutro skocze na badania i z glowy, akurat wykorzystam dwa dni wolnego 😁
Zdecydowanie lepiej się czuje, wiec i wieczorem w końcu tv obejrzę i dłużej posiedzę, trochę różnych spraw mam na głowie w najbliższych dniach i chciałabym w końcu mieć dzień takiego całkowitego luzu, ale się nie da 😏
Ja się czujecie?
Ja też już o niebo lepiej w porównaniu do tego co było do tej pory ;) odpukać;) oby tak już zostało;)

Ja też dziś ciut lepiej :)
Chociaż nadwrażliwość na zapachy mam nadal. Dziś byłam na badaniach moczu i po radach położnej ketony zniknęły 💪

Ja się czujecie?
Ja cały dzień ok fizycznie, teraz mam zjazd i wmuszam zupę żeby nie mieć zbyt długie przerwy z jedzeniu przed jutrzejszymi badaniami rano. 🫠🫠 brawo że w końcu ci się udało! 😎

reklama
Ja też mam okropne wzdęcia, też chętnie się dowiem jak sobie z Nimi radzicie bo szczególnie wieczorem jest tragedia 🙉
Ja sobie nie radzę :p też mnie męczą, w poprzedniej ciąży z czasem bylo tylko gorzej, doszły zaparcia. Mimo wszystkich metod, syropów itp. przeszło.. po porodzie 😅

Do góry