Gratulacje !!!Mam wyniki
Po przeliczeniu progesteron wynosi 31 !![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !!!Mam wyniki
Po przeliczeniu progesteron wynosi 31 !![]()
Po twoich przeżyciach mam nadzieję,że ten wynik progesteronu Cię troszkę uspokoił i dał nadziejęDopiero w poniedziałek zrobię bo w niedziele nieczynne i Nas.
Progesteron mam piękny ,że tak powiem więc możesz wpisać![]()
Tak, uspokoiło mniePo twoich przeżyciach mam nadzieję,że ten wynik progesteronu Cię troszkę uspokoił i dał nadzieję![]()
Jakie sama ?? Jak my tu wszystkie wierzymy,że będzie dobrze !Tak, uspokoiło mnie![]()
Poprzednie osiągały max 12 i nie rosły same bez wspomagaczy.
Więc no sama muszę wierzyć, że będzie dobrze![]()
A powiem ci że dobrze się czuję jestem pełna nadziei oby tylko ta moja nadzieja nie zgasła zbyt szybkoJak się czujesz po tej wizycie?po tym co piszesz wnioskuję, że jesteś zadowolona?
![]()
GratulacjeMiałam testować 10 , dzisiaj szłam i 3x hafta w krzaki puściłam. Mało tego cyce mi tak wyebały w kosmos, że szok![]()
Ależ się cieszę! Jestem z Ciebie dumna,.odpuść sobie i ciesz chwila..Tak, uspokoiło mnie
Poprzednie osiągały max 12 i nie rosły same bez wspomagaczy.
Więc no sama muszę wierzyć, że będzie dobrze![]()
o nie, to ta sama firma co ostatnio?Jeśli któraś z Was kiedyś zobaczy na półce testy ,,testeo" to wyrzućcie jak najszybciej. Mam jeszcze 4, i je poprostu zużyje do celów naukowych.