reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ja mam dziś lekkiego dołka,zaczął się śluz płodny więc owulacja się nie przesunie raczej,a małe szanse żeby stary wrócił w najbliższych dniach z delegacji 🫣 więc chyba z tej ławeczki w tym miesiącu nie zejdę 😞 dzisiaj 13dc.ostatnio owulacja była w 21dc,a w tym miesiącu jak na złość będzie o czasie 😞
Słońce wiem co czujesz, mnie drugi miesiąc owulacja wk##, bo miała byc we wtorek 9 września, a była juz teraz w sobotę/niedzielę (sądząc po śluzie i bólu w dole brzucha, plus test owu na 1,45 LH w sobotę o 6 rano), gdzie moj od czwartku wyjechany i dzis wraca dopiero, nie ma bata żeby się wstrzelić, nie zdążyliśmy w tym cyklu...
Może mnie z tego testowania usuń, bo to kompletnie bez sensu ..

Słońce wiem co czujesz, mnie drugi miesiąc owulacja wk##, bo miała byc we wtorek 9 września, a była juz teraz w sobotę/niedzielę (sądząc po śluzie i bólu w dole brzucha, plus test owu na 1,45 LH w sobotę o 6 rano), gdzie moj od czwartku wyjechany i dzis wraca dopiero, nie ma bata żeby się wstrzelić, nie zdążyliśmy w tym cyklu...
Jakie testy owu robisz? 🤔

Jeśli pik był w sobotę bo owulacja może być dopiero dziś,może jednak zdąży wrócić.trzymam kciuki żeby jednak się udało 🤞

Wlasnie o to chodzi, ze my to widzimy i az sie cos w czlowieku robi… nie powiem bo bardzo sie ciesze, ze wreszcie zrobili dofinansowanie na ivf, choc nie zdejmuje calych kosztow, to jest juz duzo bardziej dostepne dla wielu osob, ktore bez tego moglyby tylko pomarzyc… raczej sama nie skorzystam, ale bardzo mnie to cieszy! Nie mniej do dolozenia jest jeszcze sporo pomniejszych rzeczy… mamy tak niskie bezrobocie, ze serio kazdy by mogl znalezc prace, chocby niezbyt konfortowa, wiec jesli ktos nie pracuje, nie odprowadza skladek, nie dba o siebie no to jak, ze jeszcze ma pierwszenwto… no wkurza ta niesprawiedliwosc…

reklama
Do góry