zuberek1
Początkująca w BB
My mamy jedną córkęTrzecieMam dwóch synków (6 lat i 1,5 roku), po drodze jedna strata - ciąża biochemiczna.
A jak u Was?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy jedną córkęTrzecieMam dwóch synków (6 lat i 1,5 roku), po drodze jedna strata - ciąża biochemiczna.
A jak u Was?
Słońce wiem co czujesz, mnie drugi miesiąc owulacja wk##, bo miała byc we wtorek 9 września, a była juz teraz w sobotę/niedzielę (sądząc po śluzie i bólu w dole brzucha, plus test owu na 1,45 LH w sobotę o 6 rano), gdzie moj od czwartku wyjechany i dzis wraca dopiero, nie ma bata żeby się wstrzelić, nie zdążyliśmy w tym cyklu...Ja mam dziś lekkiego dołka,zaczął się śluz płodny więc owulacja się nie przesunie raczej,a małe szanse żeby stary wrócił w najbliższych dniach z delegacjiwięc chyba z tej ławeczki w tym miesiącu nie zejdę
dzisiaj 13dc.ostatnio owulacja była w 21dc,a w tym miesiącu jak na złość będzie o czasie
![]()
Jakie testy owu robisz?Słońce wiem co czujesz, mnie drugi miesiąc owulacja wk##, bo miała byc we wtorek 9 września, a była juz teraz w sobotę/niedzielę (sądząc po śluzie i bólu w dole brzucha, plus test owu na 1,45 LH w sobotę o 6 rano), gdzie moj od czwartku wyjechany i dzis wraca dopiero, nie ma bata żeby się wstrzelić, nie zdążyliśmy w tym cyklu...
Może mnie z tego testowania usuń, bo to kompletnie bez sensu ..
Jeśli pik był w sobotę bo owulacja może być dopiero dziś,może jednak zdąży wrócić.trzymam kciuki żeby jednak się udałoSłońce wiem co czujesz, mnie drugi miesiąc owulacja wk##, bo miała byc we wtorek 9 września, a była juz teraz w sobotę/niedzielę (sądząc po śluzie i bólu w dole brzucha, plus test owu na 1,45 LH w sobotę o 6 rano), gdzie moj od czwartku wyjechany i dzis wraca dopiero, nie ma bata żeby się wstrzelić, nie zdążyliśmy w tym cyklu...
Może mnie z tego testowania usuń, bo to kompletnie bez sensu ..