reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Dziewczyny, czy Wy macie też taki lekki sen ?:D mam wrażenie że tak głęboko śpię od około 22-1/2 a później to już mam wrażenie że mam tylko oczy zamknięte, oczywiście od rana chodzę jak zombie dziś i tylko ziewam.
Tak, niestety. Chociaż ostatnio jak mnie syn nie obudzi to śpię nawet dobrze, ale jak się wierci koło 4-5 to dla mnie już po spaniu

reklama
Cześć dziewczyny
Jestem prawie już w 9tc dość mocno odczuwam kłucie po lewej stronie i ciągnięcie, pieczenie lekki ból cewki ....podejrzewam zapalenie pęcherza jak myślicie jechać na sor czy pisać do lekarza prowadzącego ??
Panikara jestem ...siedze w pracy i zaraz oszaleje zażyłam nospe jednak ból nie ustąpił ;(

Tez mam dzis wizyte o 16tej :) U mnie 8+3.

Biore na wieczór 2 tabletki Xonvea, ale mam wrażenie, że z rozpoczęciem 9. tygodnia mdłości się jeszcze nasilły :( Co zjem, to i tak mi jest niedobrze później i muszę leżeć. Muszę dziś zapytać, czy zwiększyć dawkę tych tabletek. Pracuję zdalnie, codziennie przerwę obiadową wykorzystuję na turbo drzemkę :D

Bardzo się cieszę, że mąż popołudniami przejmuje naszego 4latka, ale z drugiej strony mam wyrzuty sumienia, że tak często jestem zbyt zmęczona, żeby się z nim bawić. Ehh, ciąza!

Kiedy mówicie swoim starszakom, że beda mialy rodzeństwo? :)

Ja jedynie czuję że brzuch jest bardziej napięty :D ja nie mam płaskiego brzucha więc ciężko mi ocenić czy poza tym coś się zmieniło.

reklama
Do góry