Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
1 tabletka wieczoremJeny dziękuję <3 a wiesz co oznacza przy tym 0-0-1 ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
1 tabletka wieczoremJeny dziękuję <3 a wiesz co oznacza przy tym 0-0-1 ?![]()
Właśnie u mnie nie jest light niestetyJa miałam Covid trzy razy, i każdy był zupełnie inny... @Lunaa09 trzymam kciuki za wersję light bo tak też się trafia!Ja za każdym razem miałam zupełnie inne objawy, zupełnie inaczej się czułam, każdy trwał inaczej, nawet inne leki dostawałam od lekarzy.
A jaką zamówiłaś?
Poofi, weszła jakaś promka i z 299 była przeceniona na 270 więc mówię dobraA jaką zamówiłaś?
Ja dziś chyba ok, ale ciężko mi wstać z łóżka. Jakoś w ogóle nie mogę się ostatnio wyspać. Kot miauczy jak mąż wychodzi do pracy po 7, budzi mnie i ja już nie mogę zasnąćHej.
Jak sie dziś czujecie?
Ja wczoraj wieczorem czułam się kiepsko, ale dziś fizycznie już chyba lepiej, za to jakiś nastrój mam gorszy, oby mi szybko przeszło.
Prowadzimy mocną rekrutacje na moje stanowisko pracy, więc niezbyt mam czas nieraz żeby się odzywać więcej.
Co do poduszki ciążowej ja już od 10 lat używam poduszki ciążowej, tylko wymieniam na nowe jak się już zużyje. Pomaga na bole kręgosłupa i lubię się do niej tulić. Mój mąż nieraz też mi podkrada ją![]()
Dla mnie to też taka abstrakcja że jeśli wszystko pójdzie dobrze to pewnie wrócę do pracy w kwietniu/maju 2027Ja dzisiaj lepiej ale to dlatego, że musiałam rano wstać ubrać sie i jechać na pobranie krwi. Jestem już po śniadanku, piję kawusię. I dzisiaj chyba ostatni call z moim zespołem. Zastanawiam się czy na koniec powiedzieć „do zobaczenia za dwa lata”![]()
O matko ja jestem w czarnej dupie z badaniamiJa dzisiaj lepiej ale to dlatego, że musiałam rano wstać ubrać sie i jechać na pobranie krwi. Jestem już po śniadanku, piję kawusię. I dzisiaj chyba ostatni call z moim zespołem. Zastanawiam się czy na koniec powiedzieć „do zobaczenia za dwa lata”![]()