reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to może oznaczać zdradę?pomozcie

MissAnn36

Zaciekawiona BB
Witam wszystkich,

Pozwoliłam sobie napisać ponieważ nurtuje mnie jedna rzecz.
Jestem w związku 19 lat, mam 39 lat.
Nie rozciągając tematu…
Znalazłam u męża w plecaku do pracy tabletki na lepszą erekcje, z 4 tabletek 2 były puste… jak sadze zjedzone, dwa puste opakowania znalazłam w kurtce…
Odkąd jesteśmy razem to mój mąż nigdy nie miał problemów z erekcja.
Ostatnio rzadko ze sobą sypiamy ponieważ leczę się na depresję, zmieniłam leki i nie mam na nic ochoty.
Czy takie tabletki można brać w jakimś innym celu?
pomóżcie 😵💫

reklama
Chyba nie są przeznaczone do innego użytku niż na erekcję.
Porozmawiaj z mężem .
Bo jeśli nie uprawiacie sexu ,to do czegoś mu są potrzebne.
Może ma problem z erekcją i sam się zadowala .

Chyba nie są przeznaczone do innego użytku niż na erekcję.
Porozmawiaj z mężem .
Bo jeśli nie uprawiacie sexu ,to do czegoś mu są potrzebne.
Może ma problem z erekcją i sam się zadowala .
Mogłabym tak myśleć gdyby miał je schowane w domu a nie nosił w plecaku do pracy lub w kurtce…

Szczera rozmowa, albo poczekaj i sprawdź czy ubywa, po pracy np. Jak wraca…… a z Tobą się nie kocha.

Szczera rozmowa, albo poczekaj i sprawdź czy ubywa, po pracy np. Jak wraca…… a z Tobą się nie kocha.
Skoro kochaliśmy sie w ubiegłym miesiącu 1 raz a On miał 4 puste opakowania to musiał ich użyć w jakimś celu, ze mna na bank nie więc łudzę się że mnie nie zdradza ale chyba oszukuje sama siebie.
Chce z nim porozmawiać, problem w tym że jestem wybuchową a nie chce żeby syn na to patrzył, nie chce też prowadzić takich rozmów poza domem 🥺

Wynajmij detektywa, będziesz miała dowody to ci trochę rozjaśni. ja podchodzę do tego tak, że skoro zdradził i nie powiedział to nawet jak go zapytasz wprost to pewnie będzie kłamał z nut.

Skoro kochaliśmy sie w ubiegłym miesiącu 1 raz a On miał 4 puste opakowania to musiał ich użyć w jakimś celu, ze mna na bank nie więc łudzę się że mnie nie zdradza ale chyba oszukuje sama siebie.
Chce z nim porozmawiać, problem w tym że jestem wybuchową a nie chce żeby syn na to patrzył, nie chce też prowadzić takich rozmów poza domem 🥺
będzie kłamał. Zamydli Ci oczy że nosi to długo, nie wyrzucił czy coś…. Nie chciał Ci powiedzieć że ma problemy

reklama
Do góry